Follow us

Μοναδικές δημιουργίες την 3η μέρα της Athens Xclusive Designers Week

H Εβδομάδα μόδας της Αθήνας συνεχίστηκε με εντυπωσιακές συλλογές και fashion shows που γέμισαν το Ζάππειο στυλ, ομορφιά και λάμψη.

MissBloom TEAM
Athens

Η Niki Stylianou παρουσίασε την νέα της συλλογή κοσμημάτων "ΚΟΡΗΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ Ι: Περσεφόνη" στο Περιστύλιο του Ζάππειου αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις στο κοινό που την παρακολούθησε. Κόρη στα αρχαία ελληνικά είναι το θηλυκό ταίρι του Κούρου. Όλες οι Κόρες στην αρχαία ελληνική μυθολογία ήταν θυγατέρες του Δία. Μόνο μία αναφέρεται ξανά και ξανά ως Κόρη της Δήμητρας, η Περσεφόνη. Αφιερωμένη στην Περσεφόνη είναι λοιπόν αυτή η συλλογή, που αποπειράται να κοσμήσει το εσώτερο άγαλμα της γυναικείας φύσης, αμάλγαμα όλων των θηλυκών αρχετύπων και στη θηλυκή δημιουργική ενέργεια που δίνει ζωή αλλά και δέχεται ζωή. ΚΟΡΗΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ Ι ή Περσεφόνη, η οποία όταν καθίσταται "φανερή" σηματοδοτεί πάντα την Άνοιξη. Η συλλογή προκύπτει από παλιότερα σώματα δουλειάς και όλα αποτελούν σημεία του προσωπικού χωροχρόνου της σχεδιάστριας.

Ακολούθησε η Δέσποινα Μοιραράκη με το brand Desmira by Miraraki παρουσιάζοντας την συλλογή "Desmira- Summer wear & resort collection 2022”. Καφτάνια, κιμονό, gypsy φούστες, παντελόνια με τοπ και βραδινά σύνολα σε πολύχρωμα σχέδια, διακοσμημένα με πέτρες Swarovski είναι τα χαρακτηριστικά κομμάτια τις συλλογής.

Μοναδικές δημιουργίες την 3η μέρα της Athens Xclusive Designers Week

Παγκοσμίως γνωστή ως μία από τις πιο διάσημες και αγαπημένες εταιρείες ένδυσης των celebrities σε όλο τον κόσμο, η Juicy Couture παρουσίασε την F/W ’22 συλλογή.

Athens

Η τρίτη μέρα έκλεισε με το φαντασμαγορικό fashion show του οίκου Valtadoros όπου ο Έλληνας σχεδιαστής μόδας Paris Valtadoros παρουσίασε την νέα του συλλογή " Anasa" F/W ’22. Το fashion show πραγματοποιήθηκε στο περιστύλιο του Ζαππείου με τα καθίσματα τοποθετημένα έτσι ώστε να σχηματίζουν το γράμμα "V”. Η συλλογή "Anasa” αποτελείται από δημιουργίες με πλούσια χρώματα σε συνδυασμό με υπέροχα σχέδια, βασισμένα στη γεωμετρία που χαρακτηρίζει τον σχεδιαστή. Ο Paris Valtadoros εμπνεύστηκε και δημιούργησε την συλλογή "Anasa” δίνοντας ζωή στα υφάσματα, μέσα από τρύπες και κοψίματα σε φάσες, που υποδηλώνουν ότι το οξυγόνο το χρειαζόμαστε όσο τίποτα άλλο στη ζωή μας. Έντονα χρώματα στα υφάσματα όπως κίτρινο, φούξια, πράσινο, ρουά έδωσαν μια νότα αισιοδοξίας που την έχουμε τόσο ανάγκη.

Athens

Σε κάθε διοργάνωση η εβδομάδα μόδας της Αθήνας στηρίζει εκστρατείες και σκοπούς με κοινωφελή χαρακτήρα. Αυτή τη σεζόν δεν θα μπορούσαμε να μείνουμε αδιάφοροι στην αδιανόητη έκρηξη βίας διαφόρων μορφών που βιώνει η κοινωνία μας το τελευταίο διάστημα. Το concept "Inclusive is the new Xclusive” έχει ως στόχο την Καταπολέμηση της Έμφυλης Βίας, την Ισότητα, την Ενίσχυση και Ενδυνάμωση κυρίως των γυναικών και υποστηρίζουμε την Μη Κυβερνητική Οργάνωση "Διοτίμα", και τους σκοπούς της, για την ενδυνάμωση των γυναικών.

Στο πλαίσιο του συγκεκριμένου concept πραγματοποιείται έκθεση με quotes Ελλήνων και διεθνών σχεδιαστών σχετικά με την Διαφορετικότητα, την Ισότητα, τη Γυναικεία Ενδυνάμωση και την Αγάπη. Παράλληλα, παρουσιάζεται έκθεση με φωτογραφίες διάσημων φωτογράφων για το πώς αποτυπώνουν δημιουργικά με τον φακό τους και πως αντιλαμβάνονται την Διαφορετικότητα την Ισότητα, τη Γυναικεία Ενδυνάμωση και την Αγάπη ενώ παράλληλα θα πραγματοποιείται Silent Auction όπου τα έσοδα θα διατεθούν στο Κέντρο για τα Έμφυλα Δικαιώματα και την Ισότητα "Διοτίμα".

Χορηγοί επικοινωνίας της διοργάνωσης είναι τα παρακάτω μέσα ενημέρωσης:

COSMOTE TV, LOVE RADIO, BEAUTE MAGAZINE, DOWNTOWN, OK!, DELUXE MAGAZINE, FASHION DAILY, T-LIFE, MISSBLOOM.GR.

Προπώληση εισιτήριων viva.gr. Μέρος των εσόδων θα διατεθούν στον Μη Κυβερνητικό Οργανισμό "Διοτίμα"

Περισσότερα νέα για τη διοργάνωση ανακοινώνονται στην ιστοσελίδα www.axdw.gr και τις επίσημες σελίδες της στα social media: facebook.com/axdweek & instagram.com/axdweek

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ