Follow us

5 fashion λογαριασμοί στο Instagram που είναι η απάντηση στην ερώτηση "Τι να φορέσω σήμερα;"

5 λογαριασμοί που αξίζει να ακολουθήσεις ASAP.

street style Splash News / Ideal Image

Τα τελευταία χρόνια, το Instagram έχει γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας. Ειδικά για τις fashionistas, αυτό το μέσο κοινωνικής δικτύωσης είναι εξαιρετικά χρήσιμο, αφού υπάρχουν πολλοί λογαριασμοί που προσφέρουν στιλιστική έμπνευση. Γυναίκες που αγαπούν τη μόδα και το προσεγμένο ντύσιμο, fashion influencers, bloggers, στιλίστριες και editors μοιράζονται καθημερινά τα looks και τους συνδυασμούς που δημιουργούν, κάνοντας το Instagram feed μας να μοιάζει με ένα moodboard γεμάτο στιλ.

Έτσι, καθεμία από εμάς έχει τη δυνατότητα να ακολουθήσει τους λογαριασμούς των γυναικών που θαυμάζει για το στιλ τους και κάθε φορά που η σκέψη "Δεν ξέρω τι να φορέσω σήμερα" έρχεται στον νου, ένα scroll down στο Instagram θα είναι αρκετό για να βρει την απάντηση.

Διαβάστε Επίσης

Tip #1

Για να μη χάνεις χρόνο στην καθημερινότητά σου, κάθε φορά που βρίσκεις κάποιο look που σου αρέσει μπορείς να το αποθηκεύεις στο Instagram. Οργάνωσε έναν φάκελο με όλα τα looks που θέλεις να αντιγράψεις στο μέλλον ανά περίσταση, δηλαδή casual ή formal. Έτσι, κάθε φορά που νιώθεις πως δεν έχεις έμπνευση, θα ανατρέχεις στα εν λόγω looks και θα επιλέγεις το ιδανικό.

Tip #2

Είναι πολύ σημαντικό να θυμάσαι πως για να χαρακτηρίζεται μία εμφάνιση από κομψότητα, χρειάζεται να την προσαρμόσεις στο προσωπικό στιλ σου. Ακόμα κι αν σου αρέσει κάποιο look πολύ, πριν το αντιγράψεις σκέψου τι θα μπορούσες να αλλάζεις ώστε να εκφράζει περισσότερο εσένα.

Tip #3

Κάθε φορά που δημιουργείς ένα κομψό σύνολο, φρόντισε να το φωτογραφίσεις. Αποθήκευσε το στο κινητό σου και με την πάροδο του χρόνου θα έχεις δημιουργήσει ένα fashion lookbook με δικά σου σύνολα για να ανατρέχεις σε αυτά όταν χρειάζεται. Κάθε φορά όμως που θέλεις να ξαναφορέσεις ένα σύνολο, θυμήσου να αλλάξεις κάποιο στοιχείο. Τα παπούτσια, το τοπ, την τσάντα ώστε να μην είναι πάντα ίδιο.

Οι fashion λογαριασμοί που αξίζει να ακολουθήσεις

#1

Loading...

#2

Loading...

#3

Loading...

#4

Loading...

#5

Loading...

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ