Follow us

Η αμφιλεγόμενη τάση στα παπούτσια που βλέπουμε παντού στα social media

Ένα διαφορετικό σχέδιο παπουτσιού που έχει κερδίσει την προσοχή κάποιων γυναικών.

Bella Hadid Splash News / Ideal Image

Ένας από τους λόγους που οι γυναίκες λατρεύουμε τον κόσμο της μόδας είναι πως ποτέ δεν είμαστε σίγουρες για τις τάσεις της μόδας που πρόκειται να κυριαρχήσουν σε κάθε σεζόν. Κάποιες φορές τα trends ανακυκλώνονται, τάσεις επανέρχονται από το παρελθόν, αλλά και νέες εμφανίζονται για να μας βοηθήσουν να εξελίξουμε το στιλ μας. Συχνά όμως, στην επικαιρότητα της μόδας παρουσιάζονται και κάποια κομμάτια εντελώς αναπάντεχα που διχάζουν τις fashionistas.

Διαβάστε Επίσης

Ένα από αυτά εμφανίστηκε την Άνοιξη του 2021 αλλά όπως φαίνεται πρόκειται να μας απασχολήσει και την τρέχουσα σεζόν. Συγκεκριμένα, πρόκειται για ένα αμφιλεγόμενο shoe trend, τα fisherman sandals, που κάποιες γυναίκες τα έχουν ήδη λατρέψει και κάποιες άλλες τα έχουν προσθέσει στη λίστα με τα κομμάτια που δεν θα φορέσουν ποτέ. Τα fisherman sandals λοιπόν είναι σανδάλια που έχουν δημιουργηθεί από πλεγμένο, ανθεκτικό δέρμα, καλύπτουν τα δάχτυλα του ποδιού, μπορείς να τα βρεις και σε slingback και σε διαφορετικές αποχρώσεις, basic ή πιο ιδιαίτερες. Παρόλο που συχνά να τα βρεις στην πιο edgy εκδοχή τους, σίγουρα θα βρεις σε e-shops και πιο girly εκδοχές που θα σου θυμίσουν πολύ τις flat μπαλαρίνες.

Loading...
Loading...

Οι fashion influencers τα συνδυάζουν με τα πάντα και κυρίως με denim παντελόνια, αλλά και με φορέματα. Σίγουρα πρόκειται για ένα πολύ ιδιαίτερο ζευγάρι παπουτσιών που χρειάζεται να ταιριάζει με το στιλ σου για να το υιοθετήσεις. Ωστόσο, εάν θέλεις να πειραματιστείς με διαφορετικούς συνδυασμούς και να δοκιμάσεις κάτι νέο με τα ανοιξιάτικα looks σου, ίσως αξίζει να προσθέσεις ένα τέτοιο ζευγάρι παπουτσιών στη συλλογή σου.

Loading...
Loading...

Shop the Trend

Δερμάτινα πέδιλα με λουράκια Oysho
Δερμάτινα πέδιλα με λουράκια Oysho

Δερμάτινα πέδιλα με λουράκια Oysho
Δερμάτινα πέδιλα με λουράκια Oysho

Θα τα βρεις εδώ.

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ