Follow us

Το H&M φόρεμα της Σταματίνας Τσιμτσιλή που θα φορέσουμε όσο κανένα άλλο στο γραφείο και τις εξόδους

Κοστίζει λιγότερο από 50 ευρώ και κολακεύει κάθε γυναικείο σώμα.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή φόρεσε το Zara πουκάμισο που χρειάζεσαι στην ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου NDP

Όλες μας θα θέλαμε την ευκαιρία να αποκτήσουμε όσα επιθυμεί η καρδιά μας από την πολυτελή αγορά μόδας, ωστόσο, οι τιμές των fashion items στην shopping list μας ξεφεύγει αρκετά από το budget. Για καλή μας τύχη, όμως, υπάρχουν και οι λάτρεις της μόδας που μας δείχνουν καθημερινά, πως η κομψότητα και το στιλ δεν μετριέται από τους αριθμούς και τις υπογραφές που φέρει το ταμπελάκι τους. Πολλές είναι οι fashionistas, που αναδεικνύουν τα προσιτά brands μέσα από τις εμφανίσεις τους, ενώ αρκετά από τα viral ρούχα και αξεσουάρ που επικρατούν στις τάσεις ανήκουν σε αυτά. Ανάμεσα στις θαυμάστριες τους βρίσκεται και η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η οποία πολλάκις έχει αποδείξει πως το στιλ δεν καθορίζεται από τέτοιους παράγοντες και η τελευταία της εμφάνιση το υπογραμμίζει.

Η H&M κατάφερε να δημιουργήσει το ιδανικό ανοιξιάτικο φόρεμα | Το βρήκαμε στην γκαρνταρόμπα της Σταματίνας Τσιμτσιλή

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή δίνει την ψήφο εμπιστοσύνης της σε αρκετά προσιτά fashion brands και ένα από αυτά είναι και η Η&Μ. Επιλέγει συχνά κομμάτια της τόσο στις επίσημες και καθημερινές εμφανίσεις της όσο και στο τηλεοπτικό πλατό του Alpha και την εκπομπή της ''Happy Day''. Ανάμεσα στα looks της που φέρουν την υπογραφή της H&M ξεχωρίζει το παρακάτω look, στο οποίο πρωταγωνιστής είναι το φόρεμα.

Loading...

Όπως θα δεις στην ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Σταματίνα Τσιμτσιλή δημιούργησε ένα άκρως ανοιξιάτικο look με ένα άνετο γεμάτο κίνηση φόρεμα από τη νέα συλλογή της H&M. Είναι μίντι και έχει δημιουργηθεί από αεράτο σιφόν, που έχει διακοσμηθεί με μοτίβο. Το φόρεμα φέρει στρογγυλή λαιμόκοψη, άνοιγμα ''V'' στην πλάτη με χιαστί κορδόνια, μακρύ μανίκι με ελαφρώς εβαζέ άκρη με άνοιγμα και λεπτό διακοσμητικό δέσιμο. Το υπέροχο εμπριμέ φόρεμα με το ανοιξιάτικο print κοστίζει μόλις 49,99 €.

Το H&M φόρεμα της Σταματίνας Τσιμτσιλή που θα φορέσουμε όσο κανένα άλλο στο γραφείο και τις εξόδους
Σιφόν φόρεμα με μοτίβο, H&M

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ