Follow us

Ψάχνεις τι θα φορέσεις ως καλεσμένη σε γάμο; Διάλεξε το φόρεμα που επέλεξαν οι guests στον γάμο των Nicola Peltz - Brooklyn Beckham

Οι περισσότερες επιφανείς καλεσμένες έδωσαν την ψήφο εμπιστοσύνης τους σε αυτό το φόρεμα και δεν είχαν άδικο.

Στην γκαρνταρόμπα της Nicola Peltz | Τα σύνολα της Mrs Beckham που θα θες να φορέσεις και εσύ Splash/Ideal Images

Σε βραδινές εξόδους αλλά και επίσημες εκδηλώσεις, όπως ένα επαγγελματικό event ή ένας γάμος, όλες έχουμε τη ίδια φοβία: Μην τύχει και στον ίδιο χώρο -πόσο μάλλον στην ίδια παρέα- βρεθεί κάποια που να φοράει το ίδιο outfit με εμάς. Μας αρέσει να αισθανόμαστε μοναδικές και ξεχωριστές και αυτό το ενδεχόμενο μας προσγειώνει... απότομα. Αυτό, λοιπόν, συνέβη στον γάμο του Brooklyn Beckham και της Nicola Peltz, που φημολογείται πως η δεξίωση είχε πολλά δράματα. Αρκετές, λοιπόν, από τις καλεσμένες επέλεξαν να δώσουν το παρών στο ρομαντικό και ευτυχές γεγονός σχεδόν με το ίδιο φόρεμα.

Loading...

Αναλύοντας τα looks, που ακόμα μας απασχολούν, από τον γάμο της χρονιάς -όπως τον αποκαλούν πολλοί- διαπιστώσαμε πως οι καλεσμένες αλλά και η μητέρα του γαμπρού, η μία και μοναδική Victoria Beckham, φόρεσαν μία εκδοχή του slip φορέματος. Προφανώς δεν ήταν το ίδιο look, αλλά ήταν το σχέδιο, η γραμμή και το σατινέ φινίρισμα που μοιραζόντουσαν μεταξύ τους.

Όπως φαίνεται το dress code των γάμων έχει εξελιχθεί και ακούει στο όνομα διακριτική, σέξι πολυτέλεια. Ακριβώς αυτό που αποπνέει το slip φόρεμα. Αν θυμάσαι σου είχαμε κάνει λόγω για ένα viral σχέδιο από τη συλλογή της Zara, που έγινε ανάρπαστο και sold out χάρη στις fashionistas του Tik Τοκ. Έτσι θυμηθήκαμε την στιλιστική αξία του στην γκαρνταρόμπα και κατά επέκταση στις εμφανίσεις μας. Για αυτό και το επέλεξαν σε τέτοια πλειοψηφία οι καλεσμένες του γάμου.

Δες παρακάτω τα looks των καλεσμένων.

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Ψάχνεις τι θα φορέσεις ως καλεσμένη σε γάμο; Διάλεξε το φόρεμα που επέλεξαν οι guests στον γάμο των Nicola Peltz - Brooklyn Beckham

Shop the trend

Βρες παρακάτω το ιδανικό slip φόρεμα για εσένα.

Σατινέ μίντι φόρεμα, Karen Millen

Κοντό φόρεμα από σατινέ ύφασμα, με λαιμόκοψη halter και έξω την πλάτη, Pull & Bear

Σατινέ μάξι φόρεμα με halter λαιμόκοψη, Nash

One shoulder σατινέ φόρεμα, H&M

Σατινέ μίντι φόρεμα, Zara

Μίντι φόρεμα με τιράντες, Stradivarius

Σατινέ φόρεμα σε στιλ lingerie, Massimo Dutti

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ