Follow us

#DanceInMyAmericanEagle | Τα fashion items που θα σε βοηθήσουν να διηγηθείς τη δική σου ιστορία

Η συλλογή American Eagle – Aerie για την Άνοιξη – Καλοκαίρι 2022 μάς συστήνεται μέσα από τον μοναδικό ρυθμό τριών χορευτών, του Νίκου Δάμου, της Έλλης Τσιτσιπά, και της Αντριάνας Πλέσσα.

MissBloom TEAM
#DanceInMyAmericanEagle | Τα fashion items που θα σε βοηθήσουν να διηγηθείς τη δική σου ιστορία Courtesy of MissBloom

Δεν υπάρχει τίποτα πιο απελευθερωτικό από τον χορό. Τις κινήσεις και τον ρυθμό που διοχετεύουν προς τα έξω συναισθήματα και την ψυχική διάθεση. Δεν υπάρχει, επίσης, τίποτα πιο απελευθερωτικό και αισιόδοξο από το να αισθάνεσαι ο εαυτός σου με τα ρούχα που φοράς. Όταν, επομένως, ο χορός συναντά εκείνα τα fashion items που αποτυπώνουν άριστα τη θετική διάθεση και την αισιοδοξία, η ευχαρίστηση και η απόλαυση διπλασιάζονται. Η καμπάνια #DanceInMyAmericanEagle έρχεται να πλαισιώσει αυτό ακριβώς το νόημα και τρεις Έλληνες χορευτές, ο χορευτής και performer Νίκος Δάμου, η μπαλαρίνα Έλλη Τσιτσιπά και η χορεύτρια/ performer Αντριάνα Πλέσσα, αναλαμβάνουν να δώσουν ρυθμό σ' αυτό που αντιπροσωπεύει η Spring 2022 συλλογή της American Eagle – Aerie: τη μόδα που θέλει να μας κάνει να νιώθουμε κάθε στιγμή ο εαυτός μας και η μόδα που σέβεται την ομορφιά του πλανήτη.

Το dance challenge και η συλλογή

Ο χορός είναι μία εκτόνωση και διασκέδαση για τους περισσότερους από εμάς , αλλά για τους τρεις χορευτές του challenge #DanceInMyAmericanEagle, ο χορός είναι κάτι περισσότερο, είναι η καθημερινότητά τους. Πώς, λοιπόν, ο Νίκος, η Έλλη και η Αντριάνα, που γνωρίζουν καλύτερα απ' όλους πως να αποδώσουν σωστά έναν ρυθμό και να προκαλέσουν τον θαυμασμό με τις αρμονικές κινήσεις του σώματός τους, θα μπορούσαν να αποδώσουν μία χορογραφία επιλέγοντας κομμάτια που τους εκφράζουν 100% στο στιλ και την προσωπικότητά τους;

Η συλλογή American Eagle – Aerie αναλαμβάνει να τους εξασφαλίσει αυτό που χρειάζονται για να πλαισιώσουν καλύτερα τη χορογραφία τους: ρούχα που διηγούνται μία ιστορία, που διηγούνται τη δική τους ιστορία, καθώς αφήνονται να τους παρασύρει η μουσική.


Το sustainability στη νέα συλλογή

Πιστή στις αξίες της που εστιάζουν στο θετικό πνεύμα και την αισιοδοξία, η American Eagle προτείνει ανοιξιάτικα και καλοκαιρινά κομμάτια που διακρίνονται από φρεσκάδα, μοντέρνα ματιά, μοναδικότητα και κυρίως, σέβονται το περιβάλλον. Τα ρούχα της νέας συλλογής Άνοιξη - Καλοκαίρι 2022 έχουν την σφραγίδα Real Good™, που σημαίνει ότι έχουν παραχθεί από ανακυκλωμένα υλικά (όπως ανακυκλωμένος πολυεστέρας, ανακυκλωμένο νάιλον και βαμβάκι), αλλά και υλικά βιώσιμης προέλευσης. Πλέον το μεγαλύτερο μέρος της συλλογής American Eagle & Aerie είναι Real Good™ και μπορεί κανείς να το διαπιστώσει αναζητώντας το πράσινο σήμα, το οποίο σηματοδοτεί εκτός των άλλων και τη μείωση κατανάλωσης νερού και ενέργειας κατά την παραγωγή των jeans.

Όμως, η American Eagle δεν σταματά εκεί τις πρωτοβουλίες της για το περιβάλλον, καθώς επιπλέον προσφέρει τη δυνατότητα δωρεάς, ανακύκλωσης και μεταποίησης των παλιών jeans μέσα από τους ειδικούς κάδους που θα βρεις σε όλα τα φυσικά καταστήματα του brand.

Be You | Τα κομμάτια της συλλογής για να νιώσεις ο εαυτός σου

Η American Eagle και η Aerie αποτελούν έναν δημοφιλή outfitting προορισμό για κάθε άτομο που θέλει να νιώθει άνετα μ' ό,τι φοράει, να αισθάνεται ο εαυτός του, να νιώθει πάντα νέος και ανανεωμένος. Η νέα συλλογή έχει στον επίκεντρό της ρούχα που λένε την ιστορία του ποιοι ήμασταν, ποιοι είμαστε τώρα και ποιοι θέλουμε να είμαστε αύριο.

Μέσω του eshop και των φυσικών καταστημάτων, μπορείς να αναζητήσεις βασικά είδη ένδυσης που δεν πρέπει να λείπουν από τη γκαρναρόμπα σου, όπως οι ρίγες, τα φλοράλ μοτίβα, τα απαλά tees, τα σέξι crop tops, οι 90’s ζακέτες, τα φούτερ με graphics, τα polo μπλουζάκια, και φυσικά τα jeans και τα shorts σε μεγέθη για όλους τους σωματότυπους και σχέδια για κάθε στυλ.

Η Aerie, το brand εσωρούχων και activewear της American Eagle, έχει στη φιλοσοφία της να αναδεικνύει τη διαφορετικότητα της κάθε γυναίκας δημιουργώντας θετικά πρότυπά για τα κορίτσια, ενώ υποστηρίζει και το no retouching. Στις συλλογές της θα βρεις εσώρουχα, bras και bralettes, αλλά και μεγάλη ποικιλία σε κολάν για διάφορες περιστάσεις όπως μία έξοδο, τη γυμναστική σου, τη χαλάρωση στο σπίτι και τη βόλτα με τον τετράποδο φίλο σου.

#DanceInMyAmericanEagle | Τα looks των χορευτών και πως θα τα κάνεις δικά σου

Look.01 | Ο Νίκος φοράει AirFlex+ Temp Tech Patched skinny jean με Super Soft Slub Dip Dye T-Shirt και Short Sleeve Tropical Button-Up Shirt από τη συλλογή American Eagle.

#DanceInMyAmericanEagle | Τα fashion items που θα σε βοηθήσουν να διηγηθείς τη δική σου ιστορία

Τα κομμάτια του look

american eagle
Πουκάμισο. Θα το βρεις εδώ

american eagle
T-shirt. Θα το βρεις εδώ.

american eagle
Τζιν παντελόνι. Θα το βρεις εδώ.

Look.02 | H Έλλη φοράει Real Me Xtra High Waisted Crossover Ruffle Legging και Best Lace Longline Bralette από τη συλλογή Aerie.

Έλλη

Τα κομμάτια του look

American Eagle & Aerie
Bralette. Θα το βρεις εδώ.

American Eagle & Aerie
Κολάν. Θα το βρεις εδώ.

Look.03 | H Αντριάνα φοράει Stretch Ripped Mom Jean και V-Neck Lace Tank Top.

Αντριάνα

Τα κομμάτια του look

american eagle
Tank top. Θα το βρεις εδώ.

american eagle
Mom jean. Θα το βρεις εδώ.

Πού θα βρεις περισσότερα κομμάτια;

Οι συλλογές American Eagle και Aerie είναι διαθέσιμες online στο eshop notos.gr/americaneagle και στα φυσικά καταστήματα στις παρακάτω διευθύνσεις:

Καταστήματα American Eagle

Ερμού 22, Αθήνα

The Mall Athens, Ανδρέα Παπανδρέου 35, Μαρούσι

Golden Hall, Λεωφ. Κηφισίας 37Α, Μαρούσι

Λεωφ. Δημάρχου Άγγελου Μεταξά 13, Γλυφάδα

Πολυκαταστήματα notos

notos Αθήνας, Αιόλου & Σταδίου, Αθήνα

notos, Ηρώων Πολυτεχνείου 35 & Τσαμαδού, Πειραιάς

notos, Τσιμισκή 24 & Μητροπόλεως 33, Θεσσαλονίκη

notos Καλαμάτας, Κεντρική Πλατεία, Καλαμάτα

Τα social media της American Eagle & Aerie Ελλάδας είναι:

Instagram @americaneaglegr

Facebook /americaneaglegreece

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ