Το σύνολο που χρειάζεται μόνο 3 κομμάτια και θα σε αναδείξει στην πιο καλοντυμένη

Το λάτρευε και η πριγκίπισσα Νταϊάνα και αποτελείται από κομμάτια που έχεις ήδη στην γκαρνταρόμπα σου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Ακόμα και εμείς πολλές φορές παρασυρόμαστε από τις τάσεις και τις νέες collections των fashion houses και brands. Νέες σιλουέτες, σύνολα, χρώματα, ιδιαίτερες λεπτομέρειες και τολμηρά looks μπορούν εύκολα να μας οδηγήσουν σε απερίσκεπτες αγορές και αρκετά ''oh no'' looks. Για αυτό σήμερα θα επικεντρώσουμε την προσοχή σου σε κομμάτια που έχουν διαχρονικό χαρακτήρα, προσφέρουν ανεπιτήδευτη κομψότητα και δεν θα μετανιώσεις ποτέ τόσο για την αγορά όσο και για τα σύνολά τους. Ποια είναι αυτά τα fashion items; 3 staples που βρίσκονται πραγματικά σε κάθε γκαρνταρόμπα -ακόμα και στις ανδρικές. Ο λόγος για το blazer, το τζιν και το τοπ. 3 κομμάτια που με αμέτρητες εκδοχές που δίνουν το παρών στις πιο κομψές εμφανίσεις.

Αν στηριχτείς πάνω τους μπορείς να δημιουργήσεις τα πιο κομψά looks. Μάλιστα, αυτός ο στιλιστικός συνδυασμός ήταν ο αγαπημένος της πριγκίπισσας Νταϊάνα, την οποία είχε απαθανατίσει ο παπαρατσικός φακός πολλάκις στο Κένσιγκτον με το εν λόγω σύνολο. Απλό, εύκολο, πάντα επίκαιρο και stylish, αυτό το outfit θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη σε κάθε περίσταση ανεξάρτητα από τις τάσεις και τις αγορές σου.

Για να ανανεώσεις το look του μπορείς να προσθέσεις έντονα χρώματα και ιδιαίτερα μπλουζάκια, ενώ και τα αξεσουάρ παίζουν σημαντικό ρόλο. Παρακάτω συγκεντρώσαμε τα outfits, που αποδεικνύουν την ευκολία και την κομψότητα αυτού του ''τρίπτυχου'' outfit.

Style Inspo | Πώς θα φορέσεις τα 3 πιο κλασικά κομμάτια της γκαρνταρόμπας σου