Η Stradivarius παρουσιάζει τη "Digital Fashion: Wear the future now"

Ένα νέο concept που σε καλεί να προσαρμοστείς στους ενδυματολογικούς κώδικες του μέλλοντος, ό,τι κι αν φέρει αυτό.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Ο κόσμος μας ωθεί προς μια πρωτόγνωρη ψηφιακή εποχή, εικονικά σύμπαντα που μας επιτρέπουν να βιώνουμε και να ζούμε τη ζωή διαφορετικά. Η μόδα έχει επίσης χαράξει μια θέση για τον εαυτό της σε αυτό το νέο περιβάλλον και η Stradivarius απορροφάται σε αυτό μέσω της Digital Fashion.

"Digital Fashion: wear the future now" είναι το όνομα που δόθηκε στη νέα επιχειρηματική σειρά της Stradivarius, η οποία επαναπροσδιορίζεται για να προσφέρει μια καθηλωτική εμπειρία στον καταναλωτή μέσω της αγοράς ψηφιακών ενδυμάτων που μπορούν να προστεθούν σε εικόνες και βίντεο για να τα μοιραστείτε μέσω του δικτύου. Ένα νέο concept που σε καλεί να προσαρμοστείς στους ενδυματολογικούς κώδικες του μέλλοντος, ό,τι κι αν φέρει αυτό.

Αυτή η νέα σειρά θα παρουσιαστεί μέσα από κάψουλες που ονομάζονται "DROPS", οι οποίες θα κυκλοφορούν συχνά και θα είναι αποκλειστικά για την εφαρμογή του brand. Η "DROP 1: Blueming", μια συλλογή όπου το τζιν και τα λουλούδια αποτελούν μέρος ενός γυναικείου ρομαντικού σύμπαντος, είναι πλέον διαθέσιμη για χρήστες από όλο τον κόσμο για να δοκιμάσουν τα ρούχα του μέλλοντος. Extreme φορέματα και μεταλλικά ρούχα, κορσέδες και ασυμμετρίες, νυχτερινά και ημερήσια ρούχα.

Πώς λειτουργεί η Stradivarius Digital Fashion;

1. Μπείτε στο APP και μεταβείτε στη λειτουργία "Digital Fashion".

2. Τραβήξτε μια φωτογραφία του εαυτού σας ή επιλέξτε μία από τη συλλογή σας

3. Δοκιμάστε όλα τα προϊόντα που θέλετε

4. Επιλέξτε το προϊόν που θέλετε να αγοράσετε και κατεβάστε τη φωτογραφία σας

5. Μοιραστείτε το μελλοντικό σας Stradivarius look! #StradivariusDROPS

Το πρώτο DROP προσφέρεται δωρεάν, ώστε οι πελάτες να μπορούν να βιώσουν το νέο προϊόν και προς το παρόν είναι διαθέσιμο μόνο σε ορισμένες χώρες: Ισπανία, Γερμανία, Ιταλία, Πολωνία, Πορτογαλία, Ηνωμένο Βασίλειο, Αυστρία, Ιρλανδία, Δανία, Ρουμανία, Ελλάδα, Σουηδία, Βουλγαρία, Κροατία, Ουγγαρία, Τσεχία, Σλοβακία, Φινλανδία, Σλοβενία, Σερβία, Γαλλία και Τουρκία.

Ανακαλύψτε τη νέα συλλογή Stradivarius Digital Fashion στο Stradivarius' app και web.