Follow us

10 casual σύνολα που μπορείς να αντιγράψεις το τριήμερο της Πρωτομαγιάς

Πώς θα δημιουργήσεις τις πιο κομψές εμφανισεις;

street style Splash News / Ideal Image

Μπορεί οι διακοπές του Πάσχα να έφτασαν στο τέλος τους με εμάς να σκεφτόμαστε την επιστροφή στην καθημερινότητα και τις υποχρεώσεις, ωστόσο ευτυχώς για όλους μας αμέσως μετά ακολουθεί το τριήμερο της Πρωτομαγιάς. Είτε έχεις διοργανώσει κάποια εξόρμηση είτε πρόκειται να παραμείνεις στην πόλη, η υψηλή θερμοκρασία δημιουργεί τις καλύτερες συνθήκες για βόλτες ή ακόμα και για χαλάρωση σε κάποια παραλία. Τι μπορεί να κάνει αυτές τις ημέρες ακόμα καλύτερες; Ένα κομψό casual σύνολο που θα σε κάνει να ανυπομονείς για το καλοκαίρι ακόμα περισσότερο.

Διαβάστε Επίσης

Η βασικότερη στιλιστική συμβουλή που έχουμε να σου προτείνουμε είναι να αφήσεις στη ντουλάπα σου τα ρούχα με σκούρες αποχρώσεις και να επιλέξεις ρούχα σε χαρούμενα χρώματα και μοτίβα. Οι έντονες αποχρώσεις άλλωστε έχουν άμεσα θετική επίδραση στην ψυχολογία και τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2022 έχουν την τιμητική τους. Συνεπώς εάν θέλεις να φορέσεις κάτι κομψό και άνετο, προτίμησε να φορέσεις ένα τζιν ή λευκό παντελόνι με κάποιο εμπριμέ πουκάμισο ή μπλούζα σε έντονο χρώμα. Τα φορέματα επίσης είναι μία από τις καλύτερες επιλογές. Αέρινα και πολύ πρακτικά, τα φορέματα συνδυάζονται τέλεια τόσο με flat όσο και με ψηλοτάκουνα, ενώ πρόκειται να σε βοηθήσουν να ντυθείς εύκολα χωρίς να σπαταλήσεις πολύ χρόνο.

Διαβάστε Επίσης

Όσον αφορά στα πανωφόρια, εάν χρειάζεται να φορέσεις κάποιο δεδομένου της ζέστης, μία κλασική καμπαρντίνα, ένα τζιν μπουφάν ή ένα blazer είναι μερικές από τις πιο light και πρακτικές επιλογές που μπορείς να κάνεις. Φυσικά, αναπόσπαστο κομμάτι μίας casual εμφάνισης είναι τα αξεσουάρ. Ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου ή ένα καπέλο, bucket ή jockey, θα σε προστατεύσουν από τον ήλιο και θα αναβαθμίσουν το ντύσιμό σου. Μία ψάθινη τσάντα επίσης, θα σε βάλει αμέσως σε καλοκαιρινό mood. Εναλλακτικά προτίμησε να κρατήσεις μία cross body τσάντα που προσφέρει ελευθερία κινήσεων και χωρά όλα όσα χρειάζεσαι.

Style Inspo

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ