Follow us

Κομψή με αθλητική φόρμα | Η Τζένη Μπαλατσινού δημιούργησε το ιδανικό look

Πώς θα δημιουργήσεις ένα κομψό athleisure σύνολο όπως η Τζένη Μπαλατσινού;

MissBloom TEAM
Τζένη Μπαλατσινού NDP Photo Agency

Υπάρχουν κάποιες ημέρες που γνωρίζεις αμέσως τι θα φορέσεις για να ξεκινήσεις την ημέρα σου. Υπάρχουν όμως και κάποιες άλλες που ο μόνος στόχος σου είναι να φορέσεις κάτι που θα σε κάνει να νιώθεις άνετα στη διάρκεια της ημέρας, ώστε να φέρεις εις πέρας όλες τις υποχρεώσεις σου. Εκτός από το διαχρονικά αγαπημένο τζιν παντελόνι ωστόσο, μία εξίσου κομψή επιλογή είναι και το αθλητικό στιλ που συνδυάζει επίσης κομψότητα και άνεση.

Πρόσφατα μάλιστα, η Τζένη Μπαλατσινού ακολούθησε την εν λόγω στιλιστική συμβουλή και δημιούργησε ένα κομψό athleisure σύνολο. Συγκεκριμένα, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την επιχειρηματία στο κέντρο της Αθήνας να έχει συνδυάσει ένα μπλε αθλητικό παντελόνι με πορτοκαλί μπλούζα φούτερ και λευκά αθλητικά παπούτσια. Ολοκλήρωσε το casual σύνολό της με γυαλιά ηλίου και μία τσάντα ώμου.

Το στιλιστικό trick που αξίζει να κρατήσεις από την εν λόγω εμφάνιση είναι πως ακόμα κι αν αποφασίσεις να φορέσεις ένα αθλητικό σύνολο, μπορείς να το κάνεις πιο ενδιαφέρον, προτιμώντας έντονα χρώματα. Μπλούζες φούτερ και t-shirts, παντελόνια και ζακέτες σε χαρούμενες αποχρώσεις όπως το πορτοκαλί, το κόκκινο, το πράσινο πρόκειται να κάνουν το athleisure look σου ακόμα πιο κομψό.

Το αθλητικό σύνολο της Τζένης Μπαλατσινού

Κομψή με αθλητική φόρμα | Η Τζένη Μπαλατσινού δημιούργησε το ιδανικό look
Τζένη Μπαλατσινού

Πηγή: madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ