Follow us

Η νέα συλλογή Intimissimi Silk collection μας ταξιδεύει στο Portofino

Η αναζήτηση της ομορφιάς από την Intimissimi ολοκληρώνεται στο διαμάντι των παραθαλάσσιων χωριών της ακτής της Λιγουρίας.

MissBloom TEAM
Η νέα συλλογή Intimissimi Silk collection μας ταξιδεύει στο Portofino Courtesy of Intimissimi

Η αναζήτηση της ομορφιάς από την Intimissimi – αυτή που κάνει κάθε γυναίκα μοναδική – φτάνει στο τέλος της στο Portofino, στο διαμάντι των παραθαλάσσιων χωριών της ακτής της Λιγουρίας. Το brand επιλέγει να παρουσιάσει τη νέα silk collection του σε αυτή τη συμβολική τοποθεσία. Ανάμεσα σε παραδοσιακά, πολύχρωμα σπίτια με την περίφημη πλατεία και το αδιαμφισβήτητο μπλε της θάλασσας της Λιγουρίας να δεσπόζουν, πέντε γυναίκες περιδιαβαίνουν γραφικά τοπία και iconic ιταλικές τοποθεσίες αναδεικνύοντας τον πλούτο του μεταξιού. Πολυτελές, άνετο και λαμπερό, το μετάξι είναι το must-have της σεζόν. Η συλλογή είναι ακόμα πιο ενισχυμένη με τις νέες αποχρώσεις της σεζόν και τα knitwear σχέδια.


Η μεταξωτή καμιζόλα με ανοιχτούς-ώμους με ένα βαθύ ντεκολτέ σε μία σοφιστικέ απόχρωση του ροζ μπορεί να συνδυαστεί κάτω από ένα jacket ή πάνω από matching silk παντελόνι, προσθέτοντας μία πινελιά λάμψης στο look σας.

Η νέα συλλογή Intimissimi Silk collection μας ταξιδεύει στο Portofino

Μία εξίσου κομψή εναλλακτική είναι η μπλούζα με στρογγυλή λαιμόκοψη με το ασυνήθιστο κοντό-μανίκι με kimono cut σε spiced pink, επίσης διαθέσιμο σε ουδέτερες και on-trend αποχρώσεις. Με χαλαρή εφαρμογή, το συγκεκριμένο κομμάτι είναι ιδανικό για όλες τις σιλουέτες, ένα πραγματικά σύγχρονο και ευέλικτο ένδυμα που συνδυάζεται ιδανικά με μεταξωτά σορτς ακόμα και με denim.

Intimissimi silk collection

Το κοντό silk & satin δαντελένιο σλιπ σε ροζ είναι ένα από τα iconic κομμάτια της Intimissimi. Μπορεί να φορεθεί ως lingerie αλλά επίσης μπορεί και να μεταμορφωθεί σ’ ένα trendy outerwear κομμάτι. Ένα cropped πουλόβερ, μία ζώνη στη μέση και ένα ζευγάρι flat παπούτσια είναι όλα όσα χρειάζονται για ένα δυναμικό look κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Η καμιζόλα με λεπτές τιράντες και τα σορτς με μετάξι και δαντέλα είναι διαθέσιμα σε light green, μία από τις επτά παστέλ αποχρώσεις που είναι σχεδιασμένες για αυτή τη μοναδική και κομψή συλλογή. Αυτά τα δύο κομμάτια είναι ιδανικά για να φορεθούν μαζί ή ξεχωριστά.

Intimissimi silk collection

Οι ξεχωριστές menswear-inspired πιτζάμες σε dust beige συνδυάζονται με silk & lace κορσέ για ένα απλό αλλά σοφιστικέ look. Super chic και κομψές, συνδυάζουν το masculine styling μαζί με τη θηλυκή γοητεία.

Πέντε κορίτσια με πέντε διαφορετικές προσωπικότητες ερμηνεύουν την πολύπλευρη προσωπικότητα της silk collection.

Φτιαγμένα για γυναίκες που ονειρεύονται να φοράνε κάτι μοναδικό που τις κάνει να αισθάνονται ιδιαίτερες κάθε μέρα. Σχεδιασμένα για όλες τις γυναίκες, για κάθε περίσταση.

Intimissimi

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ