Follow us

"Hôtel Hennes" | 10 Ελληνίδες influencers φωτογραφίζονται με την SS22 συλλογή της H&M

Η H&M παρουσιάζει το "Hôtel Hennes", έναν φανταστικό προορισμό μόδας.

H&M Courtesy of H&M

Πρωτοτυπία, ευρηματικότητα, αισιοδοξία. Για ακόμα μία χρονιά, η H&M υποδέχεται τη σεζόν Άνοιξη-Καλοκαίρι 2022 με έναν πολύ φρέσκο τρόπο και συγκεκριμένα με μία ταινία. Το "Hôtel Hennes", όπως ονομάζεται είναι ένας φανταστικός προορισμός μόδας, που έχει εμπνευστεί από τα πιο θρυλικά ξενοδοχεία, τα οποία επισκέπτονταν καλλιτέχνες, στοχαστές και ενδιαφέρουσες προσωπικότητες με σκοπό να δημιουργήσουν. Ένα μέρος όπου τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα, η αισιοδοξία είναι μονόδρομος και η μόδα δεν έχει κανόνες. Ο καθένας εκφράζεται μέσα από τα χρώματα, τα μοτίβα και τους συνδυασμούς που τον κάνουν χαρούμενο.

Πρωταγωνίστρια της ταινίας είναι η ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου, την οποία υποδύεται το top model, Gigi Hadid. Οι καλεσμένοι που κάνουν check in στο "Hôtel Hennes" είναι εξίσου διάσημα μοντέλα όπως οι Isabelle Chaput, Jill Kortleve, Jazzelle Zanaughtti, Kiddy Akita Lou, Olivia Vinten κ.α.

Το "Hôtel Hennes" αποκτά ελληνικό αέρα

Με αφορμή την κυκλοφορία της ταινίας "Hôtel Hennes", η H&M συνεργάστηκε με δέκα γυναίκες που ξεχωρίζουν για το πηγαίο στιλ, την αισθητική και τον δυναμισμό τους. Η Δανάη Μπάρκα, η Κλέλια Ανδριολάτου, η Ισμήνη Παπαβλασσοπούλου, η Ευγενία Σαμαρά, η Τόνια Σωτηροπούλου, η Έβελυν Καζαντζόγλου, η Ραφαέλα Ψαρρού, η Βάλια Χατζηθεοδώρου, η Σουζάνα Κεγγίτση και η Όλγα Ντάλλα πόζαραν στον φακό του Κοσμά Κουμιανού, φορώντας κομμάτια από τη SS22 συλλογή της H&M και ταξιδεύοντάς μας σε ονειρικούς προορισμούς που η μόδα δεν έχει κανόνες.

"Hôtel Hennes" | 10 Ελληνίδες influencers φωτογραφίζονται με την SS22 συλλογή της H&M

Η φωτογράφιση πραγματοποιήθηκε στην Αθηναϊκή Ριβιέρα με τις δέκα influencers να κάνουν check in σε ειδυλλιακά locations φορώντας τα πιο ξεχωριστά και fashion forward σύνολα. Συγκεκριμένα, τα αέρινα φορέματα με μεταξένια υφή, τα δαντελένια co-ords, τα κροσέ και beachwear κομμάτια, τα ολόσωμα μαγιό και τα μπικίνι, τα mules, αλλά και τα statement αξεσουάρ από τη νέα συλλογή της H&M σημαίνουν την έναρξη ενός καλοκαιριού γεμάτο από στιλ που μας κάνει να αισθανόμαστε η καλύτερη -και πολύχρωμη- εκδοχή του εαυτού μας.

H&M

Πώς θα αποκτήσεις την SS22 συλλογή της H&M

Η SS22 συλλογή αποτελείται από μία ευρεία γκάμα νέων προϊόντων του "Hôtel Hennes", που κάθε fashionista αξίζει να προσθέσει στη συλλογή της. Πετσέτες θαλάσσης, γυαλιά ηλίου, τσάντες, μπικίνι, σορτς, μπλουζάκια σε χαρούμενα, έντονα χρώματα και μοτίβα που έχουν ως πηγή έμπνευσης την άκρως αισιόδοξη και κάπως ρετρό προσέγγιση του "Hôtel Hennes". Όλα τα κομμάτια της συλλογής είναι διαθέσιμα στα καταστήματα και στο hm.com από τις 28 Απριλίου.

Check in στην SS22 Collection της H&M:

H Ευγενία Σαμαρά

Η Ραφαέλα Ψαρρού

Η Βάλια Χατζηθεοδώρου

Η Εβελυν Καζαντζόγλου

Η Κλέλια Ανδριολάτου

Η Δανάη Μπάρκα

Η Ισμήνη Παπαβλασσοπούλου

Η Όλγα Ντάλλα

Η Τόνια Σωτηροπούλου

Η Σουζάνα Κεγγίτση

Credits

Photographer: Κοσμάς Κουμιανός

Video Crew: Θωμάς Γκαζέλης, Βαγγέλης Πεταλιάς, Στάθης Καλιγέρης

MUA: Κωνσταντίνα Μιχοπάνου

Hair: Σοφία Δελήμπαση

Τοποθεσία: Four Seasons Astir Palace

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ