Το νέο ανανεωμένο κατάστημα της Bershka άνοιξε στο The Mall Athens

Η Bershka μας συστήνει τη νέα της εικόνα!

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Ένας αγαπημένος shopping προορισμός επιστρέφει ανανεωμένος στο The Mall Athens στο Μαρούσι. O λόγος για το κατάστημα της Bershka που την Πέμπτη 28 Απριλίου έκανε το ντεμπούτο του με καινούργια εικόνα, για πρώτη φορά Αθήνα.

Το κατάστημα διαθέτει χώρο πώλησης 692 m2 και προσφέρει στους πελάτες τις τελευταίες συλλογές και τάσεις, καθώς και τις πιο σύγχρονες εμπειρίες και υπηρεσίες της Bershka, χάρη στην τεχνολογία με την οποία έχει εξοπλιστεί, συμπεριλαμβανομένων led οθονών που εξασφαλίζουν δυναμισμό σε ολόκληρο τον χώρο. Δίνοντας πάντα έμφαση στην καλύτερη εξυπηρέτηση του καταναλωτικού κοινού, το κατάστημα διαθέτει 26 δοκιμαστήρια και ένα ειδικά διαμορφωμένο χώρο online collect.

Με γνώμονα τις τελευταίες εξελίξεις στην οικολογική αποδοτικότητα, η Bershka μας συστήνει το νέο της image που εμπνέεται από τις εικόνες της φύσης, ενώ δίνει προτεραιότητα στην προβολή των συλλογών της μέσα από ελκυστικές εσωτερικές προθήκες.

Η εσωτερική αρχιτεκτονική του νέου καταστήματος & η διακόσμηση

Όλα τα στοιχεία που συνθέτουν το ανανεωμένο κατάστημα έχουν σχεδιαστεί αποκλειστικά γι' αυτό και το αποτέλεσμα είναι θεαματικό. Το δάπεδο, οι τοίχοι και η οροφή έχουν επεξεργαστεί με το ίδιο φυσικό υλικό, το οποίο μαρτυρά την αρχιτεκτονική του καταστήματος. Αυτό το νέο υλικό αποπνέει μια αίσθηση ζεστασιάς, ομοιομορφίας και καινοτομίας σε όλο το χώρο.

Σε αντίθεση με αυτό το γήινο υλικό, το περιβάλλον που έχουν τοποθετηθεί τα ρούχα αξιοποιεί ένα βιομηχανικό υλικό από ψυχρό χάλυβα, το οποίο ως ουδέτερο και ομοιόμορφο, επιτρέπει στα ρούχα και τα χρώματα να είναι πρωταγωνιστές.

Τα έπιπλα και οι προθήκες που χρησιμοποιούνται παίζουν με τον συνδυασμό δύο υλικών, το ένα ζεστό και το άλλο ψυχρό, ακολουθώντας το concept του καταστήματος. Οι λακαριστές σωλήνες σιδήρου κρατούν τα ενδύματα, ενώ τα πέτρινα στηρίγματα στη βάση των επίπλων επιτυγχάνουν τη
μέγιστη διαφάνεια και ουδετερότητα για να αναδειχτούν τα προϊόντα.

Μια σειρά από εγκαταστάσεις που υποστηρίζονται από οθόνες LED, συνοδεύουν την επίπλωση δημιουργώντας μια μοναδική εμπειρία αγορών σε κάθε γωνιά που φιλοξενούνται οι διάφορες συλλογές.

Η νέα εικόνα της Bershka είναι εμπνευσμένη από εικόνες της φύσης, ενισχυμένες από μικρές νησίδες, στρατηγικά διατεταγμένες στο χώρο που, με τη διακοσμητική βοήθεια ρούχων και καθρεφτών, μεταμορφώνονται σε ελκυστικά εσωτερικά παράθυρα.

Το ανανεωμένο κατάστημα Bershka βρίσκεται στο The Mall Athens, το
μεγαλύτερο εμπορικό και ψυχαγωγικό κέντρο στην Αθήνα, και το πρώτο του είδους του στην Ελλάδα. Το εμπορικό κέντρο βρίσκεται κοντά στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας στο Μαρούσι, έχει περίπου 200 καταστήματα για εμπορική και ψυχαγωγική χρήση, που απλώνονται σε τέσσερα επίπεδα, και καλύπτει μια έκταση περίπου 58.500 τ.μ.

Η Bershka διαθέτει 27 φυσικά καταστήματα στην Ελλάδα και το κατάστημα στο The Mall Athens είναι το πρώτο με νέο image στην Ελλάδα για το 2022.