Η νέα γενιά των celebrities στο Met Gala 2022 | Πώς ντύθηκαν, ποιους οίκους επέλεξαν

Τα looks που αξίζει να δεις από τους ''φρέσκους'' του Hollywood.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Το Met Gala είναι αδιαμφισβήτητα το μεγαλύτερο event στο fashion calendar και φέτος μετά από άλλη μία επεισοδιακή χρόνια με καταιγιστικές εξελίξεις σε παγκόσμιο επίπεδο και έναν πεσιμισμό να κυριεύει τον κόσμο του πολέμου, τα "Όσκαρ της μόδας" ήταν απαραίτητα. Γιατί; Είναι το σύντομο διάλειμμα από τη δυστοπία του σήμερα, που έντυσε με πολυτέλεια, θεατρικότητα και φαντασία την ημέρα μας και ήταν αρκετό για να μας θυμίσει πόσο αγαπάμε τη μόδα και την τέχνη.

Το φετινό Met Gala είχε ως θέμα το ''Gilded Glamour'' δηλαδή την επιχρυσωμένη πολυτέλεια. Πρόκειται για το δεύτερο μέρος της έκθεσης ''In America: An Anthology of Fashion'' στο Metropolitan Museum of Art της Νέας Υόρκης και αναφέρεται στη Gilded Age μεταξύ των 1800-1900, όπου η χλιδή και η πολυτέλεια, λόγω οικονομικής ευημερίας, έντυνε κάθε Αμερικανό πολίτη. Ωστόσο, το θέμα είναι ανοιχτό για να ερμηνευτεί από τον κάθε σχεδιαστή και celebrity, που ενώνουν τις δυνάμεις τους για να εκφράσουν το glamour του σήμερα αποτίοντας φόρο τιμής στο χθες. Ποια είναι η εκδοχή του καθενός; Πώς το μεταφράζουν; Πώς το ''ντύνουν'';

Fresh Hollywood | Οι celebrities που έφεραν τη φρεσκάδα τους στο κόκκινο χαλί του εμβληματικού Met Gala

Κάποιες από τις εκλεκτές καλεσμένες κατάφεραν να ερμηνεύσουν σωστά το θέμα και κάποιες άλλες είχαν αρκετές αστοχίες. Παρ' όλα αυτά, έφεραν το δικό τους glamour στο Met Gala. Μπορεί τις εντυπώσεις να κέρδισαν -είτε για καλό είτε για κακό- οι Kardashians, οι Jenners, η Cardi B, η Blake Lively, η Jessica Chastain και η Sarah Jessica Parker με τις επώνυμες δημιουργίες που φόρεσαν, ωστόσο, αξίζουν την προσοχή μας και οι ''νεόφερτες'' του Hollywood, οι οποίες έφεραν άλλον αέρα στο Met Gala.

Η Lizzo έδωσε μαθήματα πάνω στη συμπεριληπτικότητα της Υψηλής Ραπτικής, ενώ τα casts των Bridgerton, Riverdale, Emily in Paris και Euphoria απέδειξαν πως είναι fashion icons και εκτός τηλεοπτικού πλατού. Τα supermodels Jasmine Tooks, Paloma Elsesser, Joan Smalls, Lila Moss, Hailey Bieber και Taylor Hill έφεραν την old Hollywood λάμψη με τις safe αλλά υπέροχες εμφανίσεις τους. Η μουσική σκηνή εκπροσωπήθηκε επάξια από τις Billie Eilish, Megan Thee Stallion, Camilla Cabello, Sabrina Carpenter, Dove Cameron, Rosalía και Olivia Rodrigo. Τέλος, εξίσου ενδιαφέροντες ήταν οι εκπρόσωποι της Gen Z Nicola Peltz Beckham, Addison Rae, Kaia Gerber και Emma Chamberlain.

Δες παρακάτω τα looks τους.

Addison Rae με Michael Kors Collection.

-H Ashley Park με Atelier Prabal Gurung.

Hailey Bieber με Saint Laurent.

Sabrina Carpeneter με Paco Rabanne.

Madelaine Petsch με Moschino.

Billie Eilish με Gucci.

-H Camilla Cabello με Atelier Prabal Gurung.

-Η Joan Smalls με Tom Ford.

Maude Apatow με Miu Miu.

Kaia Gerber με Alexander McQueen.

Camilla Mendes με AMI Paris.

-H Phoebe Dynevor με Louis Vuitton.

-H Lila Moss με Burberry.

-H Taylor Hill με Miss Sohee.

Meghan Thee Stallion με Moschino.

-H Paloma Elsesser με Coach.

HoYeon με Louis Vuitton.

-H Lizzo με Thom Browne.

Sydney Sweeney με Tory Burch.

Nicola Coughlan με Richard Quinn.

Simone Ashley με Moschino.

-H Dove Cameron με Iris Van Herpen.

Olivia Rodrigo με Versace.

Rosalia με Givenchy.

Nicola Peltz Beckham με Valentino.

- Η Emma Chamberlain με Louis Vuitton.

-Η Jasmine Tookes με Zuhair Murad.