Follow us

Πώς θα φορέσεις την εμπριμέ παντελόνα αυτή τη σεζόν | Πάρε ιδέες από τη Μαρία Μπεκατώρου

Ένα χαρακτηριστικό κομμάτι της σεζόν με δυσκολία στο styling τώρα μπαίνει σε άλλη εποχή.

Τα blazers της Μαρίας Μπεκατώρου που θα θες να αποκτήσεις αυτή την άνοιξη NDP

Διανύουμε μία νέα εποχή όσον αφορά τα παντελόνια. Τις τελευταίες σεζόν βλέπουμε ολοένα και λιγότερα στενά παντελόνια, εκείνα που φέρουν τα ταμπελάκια ''slim'' και ''skinny''. Αυτές οι γραμμές σε τζιν και άλλα υφασμάτινα παντελόνια μπαίνουν στο πίσω μέρος της γκαρνταρόμπας και τη θέση τους παίρνουν τα άνετα loose pants. Τα εν λόγω έχουν κατακτήσει το χώρο της μόδας με τις απανταχού fashionistas να επενδύουν σε κάθε τους εκδοχή, από την κλασική ντένιμ έως εκείνα τα wide leg tailored για το γραφείο, που σου είχαμε κάνει λόγω εδώ. Ειδικά αυτή τη σεζόν τα άνετα παντελόνια επιβάλλονται, καθώς ο καιρός απαιτεί άνεση χωρίς να χάνεται στο ενδιάμεσο η κομψότητα και η Μαρία Μπεκατώρου έχει την ιδανική πρόταση.

Οι εμπριμέ παντελόνες επιστρέφουν στις τάσεις και έτσι θα τις φορέσεις και εσύ

Η Μαρία Μπεκατώρου τον τελευταίο καιρό μας έχει εκπλήξει με τις τηλεοπτικές της εμφανίσεις στο παιχνίδι ''The Chase''. Κάνει τη μία ενδιαφέρουσα εμφάνιση μετά την άλλη και έχουμε πολλάκις ασχοληθεί με τα looks και τα αγαπημένα κομμάτια της γκαρνταρόμπας της. Αυτή τη φορά μας απασχόλησε με τις εμπριμέ παντελόνες της, που μας θυμίζουν κάτι από τα 70s.

Η ίδια φαίνεται πως τις λατρεύει και δεν φοβάται να τις φορέσει και μάλιστα προσθέτει ακόμα περισσότερο χρώμα. Οι εμπριμέ παντελόνες έχουν ταυτιστεί με την άνοιξη και το καλοκαίρι, αφού πληρούν όλες τις στιλιστικές τους προϋποθέσεις: Είναι δροσερές, άνετες και έχουν πολύ χρώμα όπως αρμόζει στα looks της σεζόν. Παρ΄όλα αυτά, πολλές από εμάς τις αποφεύγουν λόγω του έντονου χαρακτήρα τους, αφού φέρει μία δυσκολία στο styling.

Η Μαρία Μπεκατώρου, όμως, τους δίνει την ψήφο εμπιστοσύνης τους και με τα παρακάτω looks σου δείχνει πως να τις φορέσεις. Η ίδια τα συνδυάζει με τοπ που ταιριάζουν χρωματικά μαζί τους, για ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα. Η παρουσιάστρια επιλέγει και two pieces, όπως κοστούμια με εμπριμέ παντελόνες αλλά και πιο χαλαρά σετ, όπως το παρακάτω animal set. Τέλος, η ίδια δεν ξεχνάει ποτέ να ολοκληρώσει το σύνολό της με platform πέδιλα, τα οποία δίνουν την όψη μίας πιο μακριάς, λεπτής και ψηλής σιλουέτας.

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ