Follow us

Οι εμφανίσεις στο after party του Met Gala 2022 ήταν ό,τι πιο σέξι έχεις δει σε ''κόκκινο χαλί''

Τα τολμηρά looks που δεν πέρασαν απαρατήρητα στο after party του Met Gala.

Οι εμφανίσεις στο after party του Met Gala 2022 ήταν ό,τι πιο σέξι έχεις δει σε ''κόκκινο χαλί'' Splash/Ideal Images

Το φετινό Met Gala ολοκληρώθηκε με επιτυχία και πολλές τολμηρές εμφανίσεις, που είτε ήταν εντός θέματος είτε εκτός. Υπενθυμίζουμε πως το φετινό Met Gala είχε ως θέμα το ''Gilded Glamour'' δηλαδή την επιχρυσωμένη πολυτέλεια. Πρόκειται για το δεύτερο μέρος της έκθεσης ''In America: An Anthology of Fashion'' στο Metropolitan Museum of Art της Νέας Υόρκης και αναφέρεται στη Gilded Age μεταξύ των 1800-1900, όπου η χλιδή και η πολυτέλεια, λόγω οικονομικής ευημερίας, έντυνε κάθε Αμερικανό πολίτη. Ωστόσο, το θέμα ήταν ανοιχτό για να ερμηνευτεί από τον κάθε σχεδιαστή και celebrity, που ένωσαν τις δυνάμεις τους για να εκφράσουν το glamour του σήμερα αποτίοντας φόρο τιμής στο χθες.

Οι εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί του Met Gala μάς εντυπωσίασαν, ενώ δεν έλειψαν και αυτές που μας έκαναν να απορήσουμε. Ωστόσο, σήμερα θα κάνουμε λόγο για τα looks του after party του Met Gala, που έλαβε χώρα μετά το τέλος της εκδήλωσης στο Metropolitan Museum of Art. Φέτος, μάλιστα, οι party εμφανίσεις δεν ήταν απλά glamorous και κάπως πιο ανάλαφρες από τα πομπώδη looks του Met Gala. Οι εμφανίσεις του after party είχαν μία τολμηρή, απολύτως σέξι διάθεση, που έβαλε φωτιά στα φλας των φωτογράφων.

Met Gala '22 | Τα after party looks ήταν εξίσου ενδιαφέροντα με εκείνα του κόκκινου χαλιού

Δεν ήταν λίγες οι εκλεκτές καλεσμένες του Met Gala, που επέλεξαν σέξι σύνολα για τις εμφανίσεις τους. Δεν δίστασαν να φορέσουν αποκαλυπτικές διαφάνειες, που λίγα άφησαν στη φαντασία, μίνι φορέματα με έντονα ντεκολτέ και ενσωματωμένους κορσέδες, bralettes, σορτς συνδυαμένα με blazers, leather outfits με chunky αλυσίδες, ρούχα με ευρηματικά cut-outs και εσώρουχα που φορέθηκαν ως κεντρικό κομμάτι του look.

Οι celebrities απελευθέρωσαν τη σέξι πλευρά της θηλυκότητας και το αποτέλεσμα αξίζει να το δεις και εσύ. Άλλωστε, πολλά από τα looks τους υιοθέτησαν τάσεις, που ήδη επικρατούν αυτή τη σεζόν. Η μόδα επιβάλλει το sexiness, την έντονη θηλυκότητα και την απελευθέρωση του σώματος ως αντίδοτο στο athleisure στιλ της πανδημίας και αυτό φάνηκε στα after party looks του Met Gala.

Συνέχισε να σκρολάρεις για να τα ανακαλύψεις.

-Η Hailey Bieber με Saint Laurent.

Loading...

-H Addison Rae με Dilara Findikoglu.

Loading...

-H Kendall Jenner με Miu Miu.

Loading...

-H Blake Lively με Versace.

Loading...

H Cardi B με vintage δημιουργία Versace.

H Bella Hadid με Dilara Findikoglu.

H Lala Anthony με LaQuan Smith.

H Olivia Rodrigo με Versace.

H Cara Delavigne.

H Camila Cabello με Prabal Gurung.

H Meghan Thee Stallion με Moschino.

H Nicola Peltz Beckham με Valentino.

H Lucy Boynton με Chanel.

H Madelaine Petsch με Moschino.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ