Follow us

Το διάσημο μοντέλο Amber Valleta εμφανίστηκε στο Met Gala με φόρεμα που είχε φορέσει και η Βίκυ Καγιά

Ένα φόρεμα που χρονολογείται το 1980 και έκλεψε τις εντυπώσεις στο Met Gala.

Amber Valleta Splash News / Ideal Image

Δίχως αμφιβολία, το Met Gala που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες είναι ένα από τα κορυφαία θέματα συζήτησης τόσο στον παγκόσμιο Τύπο όσο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Οι celebrities περπάτησαν στο κόκκινο χαλί που είχε στρωθεί στα σκαλιά του Μητροπολιτικού Μουσείου Τέχνης στη Νέα Υόρκη, φορώντας δημιουργίες υψηλής ραπτικής και κοσμήματα με διαμάντια πολλών καρατίων. Ο στόχος τους ήταν οι εμφανίσεις τους να ανταποκρίνεται στο θέμα της βραδιάς που ήταν "Gilded Glamour and White Tie".

Διαβάστε Επίσης

Πολλές celebrities μάλιστα προτίμησαν να εμφανιστούν στο Met Gala, δίνοντας την ψήφο εμπιστοσύνης τους στη vintage μόδα. Ανάμεσα τους είναι και η Amber Valleta, η οποία φόρεσε ένα vintage Azzaro φόρεμα σε χρυσή απόχρωση. Στη φωτογραφία που δημοσίευσε η ίδια στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram αποκάλυψε πως επέλεξε το εν λόγω φόρεμα από τη συλλογή του vintage καταστήματος "Aralda Vintage”. Το εν λόγω χρυσό φόρεμα φέρει την υπογραφή του Loris Azzaro, ενώ το 1980 είναι η χρονολογία δημιουργίας του. Για την εμφάνιση της στο Met Gala, η διάσημη ηθοποιός και μοντέλο συνδύασε το lamè φόρεμα της με μαύρα γάντια, Christian Louboutin γόβες και Buccellati κοσμήματα.

Το εν λόγω άκρως εντυπωσιακό φόρεμα όμως είχε φορέσει πριν κάποιους μήνες και η Βίκυ Καγιά. Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια είχε εμφανιστεί σε ένα από τα επεισόδια του χορευτικού διαγωνισμού Dancing with the Stars με το ίδιο vintage Azzaro φόρεμα, το οποίο είχε συνδυάσει με Migato γόβες και Kessaris κοσμήματα. Το φόρεμα της Βίκυς Καγιά ανήκει στο κατάστημα Mo Vintage Athens.

Η εμφάνιση της Amber Valletta στο Met Gala

Amber Valletta

Η εμφάνιση της Βίκυς Καγιά στο Dancing with the Stars

Loading...

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ