Follow us

Best Dressed List | Τα πιο ενδιαφέροντα Instagram looks των celebrities που ξεχωρίσαμε

Θες στιλιστική έμπνευση; Δες τα looks των celebrities που θα σου δώσουν το τίτλο της πιο καλοντυμένης.

Best Dressed List | Τα πιο ενδιαφέροντα Instagram looks των celebrities που ξεχωρίσαμε Splash/Ideal Images

Η εβδομάδα δεν θα μπορούσε να ξεκινήσει χωρίς ένα σωστό style report από τα μεγαλύτερα και πιο φρέσκα ονόματα της αμερικάνικης showbiz. Παρακάτω συγκεντρώσαμε τα πιο ενδιαφέροντα looks των celebrities από τους ινσταγκραμικούς λογαριασμούς τους. Αξίζει να τα δεις και να εμπνευστείς για τα δικά σου.

Συνέχισε να σκρολάρεις για να ανακαλύψεις τα σύνολα που θα ανανεώσουν το προσωπικό σου στιλ κερδίζοντας τον τίτλο της πιο καλοντυμένης.

Τι και αν έχει περάσει μία εβδομάδα ακόμα δεν μπορούμε να ξεπεράσουμε το after party look της Hailey Bieber μετά το τέλος της εκδήλωσης για το Met Gala. Μάλιστα, σκοπεύουμε να το αναδημιουργήσουμε προσθέτοντας ένα μακρύ wide leg παντελόνι.

Loading...

Η Sydney Sweeney μάς έδωσε στιλιστική έμπνευση για τα τις επίσημες εμφανίσεις μας. Αναφερόμαστε φυσικά στα events γάμων και ανάλογων περιστάσεων όπου το dress code είναι αρκετά πιο fancy. Το κίτρινο φόρεμα της σταρ του ''Euphoria'' μάς ωθεί να φορέσουμε τόσο ένα φόρεμα, που αναδεικνύει τη σιλουέτα μάς όσο και τα χρώματά μας.

Loading...

Η Lili Reinhart από την άλλη μάς δίνει #SpringGirlVibes και λατρεύουμε το φλοράλ φόρεμα και τα παπούτσια της.

Loading...

Η Dove Cameron μάς θυμίζει, πως οι κορσέδες είναι ένα από τα μεγαλύτερα trends της σεζόν και πρέπει οπωσδήποτε να τους εντάξουμε στις εμφανίσεις μας. Plus, λατρεύουμε το grundge cool look της.

Loading...

Η Nina Dobrev ήρθε στην Ελλάδα και έδωσε style inspo για τις διακοπές μας. Από τη βαλίτσα μας σίγουρα δεν θα λείπει ένα oversized πουκάμισο και μία εμπριμέ πλισέ φούστα γεμάτη με καλοκαιρινά χρώματα.

Loading...

Η Barbara Palvin μάς θυμίζει πως η γυμναστική είναι από τα καλύτερα χόμπι, ωστόσο, μπορούμε να την κάνουμε και ένα από τα πιο stylish επιλέγοντας fun athleisure looks.

Loading...

Η αγαπημένη Emily Cooper, aka Lily Collins, προτείνει να αξιοποιήσουμε τα δερμάτινα κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας και την άνοιξη.

Loading...

Τέλος, η Elsa Hosk μάς δίνει την πιο ενδιαφέρουσα εναλλακτική για να φορέσουμε σορτς αυτή την εποχή.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ