Ψάχνεις το ιδανικό party dress; Η Μαρία Ολυμπία Γλίξμπουργκ έχει την ιδανική πρόταση για εσένα

Ένα look που θα σε κάνει να σκεφτείς ξανά την αξία του animal print.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Δεν είναι λίγες οι φορές που οι royals ανά τον κόσμο τράβηξαν την προσοχή μας με τις στιλιστικές τους επιλογές. Σήμερα, ωστόσο, θα μιλήσουμε για την εγγονή του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου της Ελλάδας, η οποία κεντρίζει πάντα το ενδιαφέρον μας με την γκαρνταρόμπα της. Ο λόγος για τη Μαρία Ολυμπία Γλίξμπουργκ, την κόρη της Μαρί Σαντάλ Μίλλερ και του Παύλου Γλίξμπουργκ. Η νεαρή πάντα καταφέρνει να μπαίνει στο στιλιστικό ραντάρ μας, αφού κατά μία έννοια μάς δείχνει πως ντύνεται μία σύγχρονη πριγκίπισσα.

Το look της Μαρίας Ολυμπίας που θα σε πείσει να δοκιμάσεις το animal print στην επόμενη βραδινή έξοδό σου

Η Μαρία - Ολυμπία δεν είναι ιδιαιτέρως ενεργή στα social media, ωστόσο, όταν δημοσιεύσει στιγμιότυπα από τη ζωή της, εμείς εστιάζουμε πάντα στις στιλιστικές της επιλογές. Ποια δεν θέλει να δει τι φοράει μία σύγχρονη "πριγκίπισσα"; Η Μαρία - Ολυμπία, μάλιστα, ασχολείται επαγγελματικά με τη βιομηχανία μόδας από την πλευρά του modeling. Έχει συνεργαστεί με μεγάλους οίκους και έχει αποκομίσει πέρα από εμπειρία και πολλά στιλιστικά tips. Άρα είναι η ιδανική για να μας προσφέρει έμπνευση και προτάσεις και το τελευταίο της look το αποδεικνύει.

Η ίδια δημοσίευσε ένα βίντεο στον λογαριασμό της στο Tik Tok από ένα φιλανθρωπικό gala, στο οποίο ξεχωρίσαμε το φόρεμά της. Όπως θα δεις και παρακάτω η ίδια επέλεξε ένα μίνι στενό αμάνικο φόρεμα με κλειστή λαιμόκοψη που φέρει animal print. Το εν λόγω σχέδιο ανήκει στη συλλογή του Saint Laurent και μας θυμίζει την αξία του animal print. Τις τελευταίες σεζόν ολοένα και περισσότερες οι fashionistas το επιλέγουν στις εμφανίσεις τους, γράφοντας από την αρχή τη φήμη του και αποδεικνύοντας πως με το σωστό look μπορεί να είναι το ιδανικό μοτίβο τόσο για μία casual εμφάνιση όσο και για μία επίσημη.

@olympiagreece22

!!!!!!!

♬ original sound - hollymadison

Η Μαρία Ολυμπία Γλίξμπουργκ, ωστόσο, αναβάθμισε ακόμα περισσότερο το look της ολοκληρώνοντας το με statement πέδιλα του brand Aquazurra, σε πορτοκαλί απόχρωση που αναδεικνύει τα χρώματα του φορέματος της.