Follow us

Ελένη Μενεγάκη | Το ντραπέ τοπ της από τη Zara έχει το πιο φωτεινό (και trendy) χρώμα

Και το καλύτερο: Δεν κοστίζει πάνω από 15 ευρώ.

Ελένη Μενεγάκη Instagram

Πάμε στοίχημα ότι όταν η Ελένη Μενεγάκη εμφανίστηκε στο πλατό της εκπομπής της (Παρασκευή, 6/5) με ένα μπλε ελεκτρίκ, ντραπέ τοπ, θα αναρωτήθηκες από πού είχε πάρει αυτό το τόσο στιλάτο μπλουζάκι με την φωτεινή απόχρωση.

Και δικαίως αφού, εκτός από πολύ πρακτικό, άνετο και ευέλικτο κομμάτι, που μπορεί να φορεθεί σχεδόν με τα πάντα, έχει και το πιο hot χρώμα της άνοιξης, που κολακεύει όλες τις γυναίκες, ξανθές, μελαχρινές, κοκκινομάλλες.

Η απορία μας λύθηκε όταν η παρουσιάστρια ανέβασε μια φωτογραφία της φορώντας το συγκεκριμένο τοπ με τις πτυχώσεις στο Instagram και έγραψε όλες τις λεπτομέρειες του look της - όπως άλλωστε κάνει σε κάθε εμφάνισή της, ύστερα από... λαϊκή απαίτηση. Είναι γεγονός άλλωστε ότι οι διαδικτυακοί της φίλοι αδημονούν να μάθουν τι ακριβώς φοράει κάθε φορά, με τα σχόλια θαυμασμού που συγκεντρώνει η κάθε της ανάρτηση να είναι αμέτρητα.

Loading...
Loading...

Έτσι, το συγκεκριμένο αμάνικο τοπ σε χαλαρή γραμμή και με το ριχτό ντεκολτέ ήταν από το high street brand Zara. Σε μια γρήγορη αναζήτηση που κάναμε online μάλιστα, διαπιστώσαμε ότι είναι σε έκπτωση και κοστίζει μόλις 10,99 ευρώ - θα το βρεις εδώ.

Το τοπ:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ