Follow us

Άνεση, ποιότητα και διακριτικότητα | Βρήκαμε τα εσώρουχα που θα φοράς όλο το καλοκαίρι

Η νέα συλλογή της Triumph βάζει τέλος στη δυσφορία που σου προκαλούν τα εσώρουχα.

Βρήκαμε τα εσώρουχα που θα φοράς όλο το καλοκαίρι | Άνεση, ποιότητα και διακριτικότητα αποτελούν εγγύηση Courtesy of Triumph

Βρισκόμαστε μία ανάσα από το καλοκαίρι και η αναδιοργάνωση της γκαρνταρόμπας πλέον είναι αναπόφευκτη. Οι στιλιστικές μας ανάγκες αλλάζουν, καθώς η θερμοκρασία ανεβαίνει, κάτι που επηρεάζει ακόμα και την επιλογή των κατάλληλων εσωρούχων. Τους ζεστούς μήνες χρειαζόμαστε εσώρουχα που θα επιτρέπουν στο σώμα μας να αναπνέει και να κινείται χωρίς κανέναν περιορισμό και δυσφορία. Επίσης, λόγω της αέρινης και ελαφριάς φύσης των καλοκαιρινών ρούχων έχουμε ανάγκη από εσώρουχα που προσφέρουν την απόλυτη άνεση και χαρίζουν την απαραίτητη στήριξη χωρίς να φαίνονται. Θέλουμε να βρίσκονται διακριτικά κάτω από τα ρούχα μας. Ποιότητα, σχεδιασμός, άνεση και διακριτικότητα είναι τα κριτήρια για τα κατάλληλα εσώρουχα και όλα αυτά θα τα βρεις στη νέα συλλογή της Triumph για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι '22.

Seamless Lingerie | Τα "αόρατα" εσώρουχα που θα σου προσφέρουν την απόλυτη στήριξη και την ανώτερη άνεση

Η νέα συλλογή της Triumph αποτελείται από seamless lingerie, δηλαδή απαλά εσώρουχα χωρίς ραφές που δεν διαγράφουν κάτω από τα ρούχα. Στόχος τους είναι η διακριτική στήριξη και η άνεση, ενώ είναι τόσο απαλά κι ανάλαφρα τα νιώθεις σαν δεύτερο δέρμα. Τι περιλαμβάνει αυτή η συλλογή της Triumph;

Άνεση, ποιότητα και διακριτικότητα | Βρήκαμε τα εσώρουχα που θα φοράς όλο το καλοκαίρι

Στα seamless lingerie θα βρεις το True Shape Sensation, ένα καινοτόμο minimizer χωρίς μπανέλα, που χαρίζει απόλυτη στήριξη χωρίς να πιέζει το σώμα. Με καινοτόμα τεχνολογία που βοηθά στο να διατηρείται η επιδερμίδα δροσερή, ακόμα και όταν η θερμοκρασία ανεβαίνει στα ύψη και χάρη στον σχεδιασμό του χωρίς ραφές μπορεί να φορεθεί με τα αγαπημένα σου καλοκαιρινά ρούχα, χωρίς να διαγράφει μέσα από τα ρούχα. Μάλιστα, η σειρά True Shape Sensation έχει ενσωματωμένη minimizer εφαρμογή, που σμιλεύει το σώμα με υψηλού επιπέδου ιδιότητες διαμόρφωσης γύρω από την περιοχή της κοιλιάς και των γλουτών, χωρίς να διαγράφει μέσα από τα ρούχα, ενώ προσδίδει extra άνεση, ακόμα και στις πιο "δύσκολες” καλοκαιρινές ημέρες.

Courtesy of Triumph

Επίσης, η σειρά Body Make-Up θα κάνει κάθε σου ημέρα πιο άνετη, αφού είναι η πιο απαλή σειρά εσωρούχων της Triumph. Προσφέρει κυριολεκτικά την αίσθηση σαν δεύτερο δέρμα, χάρη στο απόλυτα μαλακό ύφασμα και τη φόδρα στο εσωτερικό της cup που χαρίζει extra απαλότητα. Διαθέτει 3D Breeze Foam, έναν ειδικό αφρό για μαλακές cups που επιτρέπουν στο δέρμα να αναπνέει όλη τη μέρα. Θα το βρεις στα βασικά χρώματα μπεζ και μαύρο, αλλά και σε εντυπωσιακή ανθρακί απόχρωση για τη νέα season και είναι το απόλυτο must-have στα γυναικεία εσώρουχα.

Courtesy of Triumph

Όποια κι αν είναι τα σχέδια σου για αυτό το καλοκαίρι, ό,τι κι αν επιλέξεις να φορέσεις, στα seamless lingerie της Triumph θα βρεις την ιδανική λύση για εσώρουχα που δεν διαγράφουν κάτω από τα ρούχα και που προσφέρουν ελευθερία κινήσεων, απόλυτη στήριξη και ανώτερη άνεση – με αίσθηση σαν δεύτερο δέρμα.

Courtesy of Triumph

#ComfortMyWay #TriumphLingerie #TogetherWeTriumph

www.triumph.com

www.triumpheshop.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ