Follow us

Η Φαίη Σκορδά φόρεσε το φόρεμα που θα είχε την έγκριση της βασίλισσας Letizia

Η Φαίη Σκορδά και η βασίλισσα Letitzia υιοθέτησαν την πιο θηλυκή τάση του καλοκαιριού.

fay skorda Instagram @fayskorda

Ήδη από το καλοκαίρι του 2021, τα cut-outs κατέκτησαν τον κόσμο της μόδας, αφού αναδείχθηκαν μία από τις κορυφαίες τάσεις της σεζόν. Οι fashionistas αγάπησαν το εν λόγω trend τόσο πολύ, που οι οίκοι μόδας το διατήρησαν και στις SS22 συλλογές τους. Οι Saint Laurent, Michael Kors, Christian Siriano, David Koma, Bottega Veneta, Sacai και Schiaparelli είναι μερικοί από τους οίκους που παρουσίασαν tops, ολόσωμες φόρμες, μαγιό και φορέματα με κοψίματα που αναδεικνύουν τη σιλουέτα και το sexiness της κάθε γυναίκας.

Είτε είσαι fan της εν λόγω τάσης είτε όχι, η πιο safe επιλογή που μπορείς να κάνεις είναι να προσθέσεις στη συλλογή σου φορέματα με κοψίματα, τα οποία είναι ιδανικά για την περίοδο του καλοκαιριού και θα σε βοηθήσουν να δημιουργήσεις day to night εμφανίσεις. Πρόσφατα μάλιστα, δύο celebrities, η Φαίη Σκορδά και η βασίλισσα Letitzia υπέκυψαν σε αυτή την τόσο κομψή τάση και πρόκειται να σε πείσουν να την υιοθετήσεις και εσύ.

Η εμφάνιση της βασίλισσας Letitzia

Η βασίλισσα Letitzia ξέφυγε για πρώτη φορά το dress code του παλατιού, υιοθετώντας την τάση των cut-outs. Συγκεκριμένα, έδωσε το παρών σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στη Βαλένθια με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα του Ερυθρού Σταυρού και της Ερυθράς Ημισελήνου. Για την εν λόγω εμφάνιση, η fashionista βασίλισσα Letitzia επέλεξε να φορέσει ένα maxi φόρεμα με cut-outs στην περιοχή της μέσης και hot pink, στοιχείο που τόνισε την καλλίγραμμη σιλουέτα της. Συμπλήρωσε την εμφάνισή της με μία crossbody τσάντα και slingback γόβες σε επίσης φούξια απόχρωση από τον οίκο Carolina Herrera. Το look της κέρδισε αμέσως την προσοχή των γυναικών που τη θαυμάζουν για το στιλ της, αφού η βασίλισσα κατάφερε να υιοθετήσει την τάση του καλοκαιριού με τον πιο chic τρόπο.

Η Φαίη Σκορδά φόρεσε το φόρεμα που θα είχε την έγκριση της βασίλισσας Letizia

Το look της Φαίης Σκορδά

Την ίδια καλοκαιρινή τάση υιοθέτησε και η Φαίη Σκορδά. Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής του Ant1 δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram μία φωτογραφία με ένα φόρεμα που θα είχε την έγκριση της βασίλισσας Letitzia. Η Φαίη Σκορδά δημιούργησε ένα ιδανικό σύνολο για την εποχή, συνδυάζοντας ένα maxi εμπριμέ φόρεμα με κοψίματα στην περιοχή της μέσης με χρυσά ψηλοτάκουνα πέδιλα.

Εάν θέλεις να ανανεώσεις τη συλλογή σου για το φετινό καλοκαίρι, τα φορέματα με cut-outs αξίζουν σίγουρα την προσοχή σου αφού μπορείς να τα φορέσεις σε διάφορες περιστάσεις. Είτε είσαι καλεσμένη σε γάμο ή βάφτιση είτε θέλεις να βρεις το ιδανικό φόρεμα για τις βραδινές εξόδους του καλοκαιριού, αυτό το στιλ φορέματος θα σε αναδείξει ως την πιο καλοντυμένη.

Loading...

Get the Trend

Μάξι φόρεμα με ανοίγματα και ντεκολτέ σε σχήμα V H&M

Μίντι φόρεμα από ποπλίνα με cut out Stradivarius

Ρουστίκ φόρεμα με κοψίματα Pull & Bear

Maxi φόρεμα με cut out BSB

Σατινέ φόρεμα Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ