Η Elisabetta Franchi άνοιξε μπουτίκ στη Μύκονο

Το νέο flagship κατάστημα Elisabetta Franchi στη Μύκονο.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Συνεχίζοντας την επιτυχημένο του άνοιγμα σε διεθνείς αγορές, το Ιταλικό luxury brand Elisabetta Franchi εγκαινίασε την μπουτίκ του στη Μύκονο. Το ελληνικό νησί των Κυκλάδων, που φημίζεται σ' όλο τον πλανήτη για τα καταγάλανα νερά του, τις ειδυλλιακές παραλίες, τα exclusive beach clubs και τα πεντάστερα ξενοδοχεία, φιλοξενεί μπουτίκ κορυφαίων οίκων στα σοκάκια του, και τώρα υποδέχεται και το flagship κατάστημα Elisabetta Franchi.

Το νέο κατάστημα, που επεκτείνεται σ' ένα χώρο 70 τ.μ., βρίσκεται σε μία από τις διάσημες περιοχές του νησιού με τα γραφικά σοκάκια, τα Ματογιάννια. Δημοφιλής shopping προορισμός για τους χιλιάδες τουρίστες που επισκέπτονται κάθε χρόνο το νησί και ένας πιο αγαπητός jet set προορισμός ήδη από την εποχή των '60s, η περιοχή στην καρδιά της Μύκονου είναι η ιδανική για να ανακαλύψεις κανείς τη μπουτίκ Elisabetta Franchi.

Ο φωτεινός και φιλόξενος χώρος, που σέβεται την αρχιτεκτονική των Κυκλάδων και διατηρεί την κομψότητα ψηλά σε κάθε λεπτομέρεια της διακόσμησης, γίνεται το ιδανικό σημείο συνάντησης ανάμεσα στην αισθητική του brand και τον περιβάλλοντα χώρο. Τα πολύτιμα υλικά συνδυάζονται με απαλές αποχρώσεις αναδημιουργώντας το σοφιστικέ DNA του οίκου, ενώ αυτό "παντρεύεται" απρόσκοπτα με με χαρακτηριστικές Μυκονιάτικες πινελιές, όπως το χαλί coconut και οι λεπτομέρειες από σχοινί που διακοσμούν τα πουφ καθίσματα.

Το νέο αυτό opening αποδεικνύει ξανά την αγάπη που γνωρίζει η Elisabetta Franchi σε διάφορες γωνιές του πλανήτη.