Follow us

Guilty Pleasures | Σε ποια luxury fashion items επενδύουν οι Ελληνίδες celebrities

Η πολυτελής μόδας δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνηο και οι Ελληνίδες celebrities το αποδεικνύουν.

Guilty Pleasures | Σε ποια luxury fashion items επενδύουν οι Ελληνίδες celebrities NDP

Λατρεύουμε τα προσιτά fashion brands, ωστόσο, δεν θα λέγαμε ''όχι'' στους πολυτελείς οίκους μόδας. Η εξαίσια τεχνοτροπία τους, η ποιότητα, η πρωτοτυπία, η εκκεντρικότητα, η πολυτέλεια και το αδιαμφισβήτητο στιλ που έχουν τους δίνουν ένα παραπάνω κύρος. Οι τιμές τους, από την άλλη πλευρά, δεν είναι τόσο θελκτικές όσο τα σχέδια και τα fashion items τους. Από όσα έχουμε παρατηρήσει δεν είμαστε οι μόνες που θαυμάζουν τα luxury fashion items, αφού και οι Ελληνίδες celebrities τους έχουν μία ιδιαίτερη αδυναμία. Δεν είναι λίγες αυτές που δίνουν μικρές περιουσίες για να αποκτήσουν αξεσουάρ και ρούχα που φέρουν ένα πολυτελές ταμπελάκι ή υπογραφή. Σε ποια, όμως, επενδύουν; Μπήκαμε -διαδικτυακά- στις γκαρνταρόμπες τους και συγκεντρώσαμε παρακάτω τα fashion items που βρήκαμε σε αυτές.

Συνέχισε να σκρολάρεις για να δεις τις τσάντες, τα παπούτσια και τα ρούχα από πολυτελείς οίκους που θα βρεις στις γκαρνταρόμπες των διάσημων.

Luxury Fashion | Οι Ελληνίδες celebrities έχουν sweet spot και αυτό ακούει στο όνομα ''πολυτελής μόδα''

Ας ξεκινήσουμε από τη μεγαλύτερη φαν των οίκων μόδας, την Τατιάνα Στεφανίδου. Η ίδια αν και έχει μία γκαρνταρόμπα γεμάτη από τέτοιου είδους fashion items, εμείς ξεχωρίζουμε τα παπούτσια της και τα πιο πρόσφατα είναι τα Prada loafers.

Loading...

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έχει μία αδυναμία στις πολυτελείς τσάντες και στη συλλογή της θα βρεις από Dior μέχρι και Chanel σχέδια.

Loading...

Η Κατερίνα Καινούργιου λατρεύει τόσο τις τσάντες (έχει παρόμοια σχέδια στην γκαρνταρόμπα της με την Σταματίνα Τσιμτσιλή) όσο και τα παπούτσια, ωστόσο η παρακάτω YSL τσάντα έκλεψε την παράσταση.

Loading...

Η Φαίη Σκορδά επενδύει σε πολυτελή αξεσουάρ και ρούχα. Το Dolce & Gabbana φόρεμά της, όμως, ξεχωρίζει δικαίως. Το είχε συνδυάσει με μαύρες Louboutin γόβες.

Loading...

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι λάτρης των τσαντών και των ρούχων και το παρακάτω logomania post το αποδεικνύει.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ