Follow us

4 χρήσιμα tips που αξίζει να γνωρίζεις πριν επιλέξεις τα μαγιό του καλοκαιριού

Πώς θα επιλέξεις το ιδανικό μαγιό για το καλοκαίρι;

magio iStock

Μπικίνι, τρικίνι, ολόσωμα, μονόχρωμα σε ουδέτερες αλλά και bold αποχρώσεις, εντυπωσιακά μοτίβα. Τα μαγιό για το καλοκαίρι του 2022 βρίσκονται ήδη στα καταστήματα και τα e-shops, κάνοντας μας να μετράμε αντίστροφα για τις πρώτες αγορές του καλοκαιριού. Εάν έχεις ξεκινήσει ήδη να ξεχωρίζεις τα αγαπημένα σου σχέδια σε μαγιό και ετοιμάζεσαι για καλοκαιρινό shopping, οι παρακάτω συμβουλές θα σε βοηθήσουν να κάνεις καλύτερες αγορές.

Styling Tips

-1 Βασικός γνώμονας: Η άνεση

Η βασικότερη συμβουλή που χρειάζεται να γνωρίζεις είναι πως το μαγιό που θα επιλέξεις θα πρέπει να σε κάνει να νιώθεις άνετα. Για παράδειγμα, εάν έχεις μεγάλο στήθος χρειάζεται να επιλέξεις ένα μαγιό που να προσφέρει την απαραίτητη υποστήριξη και να προτιμήσεις μαγιό με φαρδιές τιράντες ή εάν θέλεις να καλύψεις την περιοχή της κοιλιάς, ένα ψηλόμεσο μπικίνι ή ένα ολόσωμο μαγιό θα σε κάνει να νιώθεις πιο άνετα στην παραλία.

Loading...

#2 Ο ρόλος του υφάσματος

Εξίσου σημαντική είναι η ποιότητα του υφάσματος στα μαγιό. Το αλάτι της θάλασσας, το χλώριο της πισίνας, ο ήλιος ή ακόμα και το αντηλιακό ενδέχεται να τα φθείρουν εάν το ύφασμα δεν είναι καλής ποιότητας. Μία από τις καλύτερες επιλογές είναι η λύκρα, η οποία είναι γνωστή για την ελαστικότητα της και συνεπώς είναι ιδανική για τη δημιουργία μαγιό. Πλέον μάλιστα, υπάρχουν sustainable brands μόδας που δημιουργούν μαγιό από ανακυκλωμένα υλικά που είναι εξίσου καλή εναλλακτική επιλογή.

#3 Τι συμβαίνει με τα νούμερα στα μαγιό;

Ακόμα κι αν έχεις στο νου σου πως κάθε χρόνο φοράς ένα συγκεκριμένο νούμερο σε μαγιό, φέτος κάνε την αλλαγή και δοκίμασε ένα νούμερο μικρότερο και ένα μεγαλύτερο. Κάθε χρόνο αλλάζει το σώμα μας και ενδέχεται να νιώθεις πιο άνετα με διαφορετικό νούμερο από εκείνο που είχες στο νου σου.

Εξίσου σημαντικό είναι να ελέγχεις τις μετρήσεις που έχει το εκάστοτε brand, αφού η εφαρμογή αλλάζει ανάλογα με τα νούμερα, τα υφάσματα και τις γραμμές που έχει η κάθε εταιρεία.

Στην περίπτωση που θέλεις να προσθέσεις στη συλλογή σου ένα μαγιό, για παράδειγμα ολόσωμο, ώστε να το φοράς κυρίως στην πόλη ή τις χαλαρές βόλτες στο νησί ως τοπ, σου προτείνουμε να επιλέξεις ένα νούμερο μεγαλύτερο. Το ύφασμα που χρησιμοποιείται στα μαγιό είναι εξαιρετικά ελαστικό ώστε να προσαρμόζεται τέλεια στο σώμα όταν είναι υγρό. Εάν σκοπεύεις όμως να το φοράς κυρίως ως τοπ, ένα νούμερο μεγαλύτερο θα σε κάνει να νιώθεις πιο άνετα.

Loading...

#4 Να ακολουθήσεις ή να αποφύγεις τις τάσεις;

Σίγουρα οι τάσεις της μόδας θέλουν τα μαγιό σε έντονα χρώματα να είναι στην κορυφή της λίστας. Ολόσωμα και μπικίνι σε αποχρώσεις όπως το κόκκινο, το κίτρινο, το πορτοκαλί πρόκειται να σου φτιάξουν αμέσως τη διάθεση και να αναδείξουν το μαύρισμα σου.

Ωστόσο, εκτός από τις τάσεις, τα μαγιό σε ουδέτερες αποχρώσεις όπως το μαύρο και το λευκό είναι εξίσου απαραίτητα, αφού θα τα φοράς για χρόνια, ενώ παίρνουν και τον ρόλο του τοπ. Η χρυσή τομή λοιπόν βρίσκεται κάπου στη μέση. Να προσθέσεις στη συλλογή σου κάποια διαχρονικά μαγιό και στη συνέχεια να πειραματιστείς με χρώματα και μοτίβα.

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ