Follow us

Βρήκαμε τα πιο σέξι εσώρουχα που θα φορέσουμε φέτος το καλοκαίρι

Ο shopping guide που χρειαζόσουν με τα πιο flirty & sexy σχέδια εσωρούχων.

Βρήκαμε τα εσώρουχα που θα θες να φοράς κάθε μέρα iStock

Τι έχουμε πραγματικά ανάγκη σε καθημερινή βάση όσον αφορά το ντύσιμό μας αλλά ξεχνάμε να επενδύουμε σε αυτό; Τα εσώρουχα, τα κομμάτια που κάθε μέρα φοράμε ακόμα και στο σπίτι μας και παραμελούμε την στιλιστική τους αξία. Για να ακριβολογούμε, οι περισσότερες τα θυμούνται σε ιδιαίτερες περιστάσεις ή όταν πλέον τα κομμάτια της συλλογής τους έχουν κάνει τον κύκλο ζωής τους. Παρ' όλα αυτά, τα εσώρουχα είναι τα fashion items που μας προσφέρουν διακριτικά στήριξη και άνεση όσο εμείς απολαμβάνουμε την ημέρα μας. Έχουν όμως και άλλη στιλιστική δυναμική: Είναι τα κομμάτια στην γκαρνταρόμπα μας που μας προσφέρουν αυτοπεποίθηση και δυναμισμό.

Δεν χρειάζεται αποκλειστικά το μυαλό σου να πηγαίνει στο πονηρό. Μην ξεχνάς πως τα εσώρουχα είναι η πολυτέλεια που προσφέρεις εσύ στον εαυτό σου. Είναι τα κομμάτια που πραγματικά φοράς γιατί εσύ το θέλεις, γιατί εσύ φροντίζεις και βλέπεις τον εαυτό σου περισσότερο από κάθε άλλον. Είναι σχεδόν σαν μία πρακτική self care, ένας τρόπος να δείχνεις αγάπη και εκτίμηση στο σώμα σου και τον εαυτό σου. Γιατί, λοιπόν, να τον ντύνεις με κοινότυπα σχέδια;

Loading...

Τα πιο σέξι καλοκαιρινά εσώρουχα που αξίζει να επενδύσεις

Καθώς ανανεώνεις την γκαρνταρόμπα σου βγάζοντας από τα βάθη της τα καλοκαιρινά ρούχα, ήρθε η ώρα να ανανεώσεις και τη συλλογή εσωρούχων σου με τα πιο flirty & sexy σχέδια. Βέβαια, δεν χρειάζεται να βγεις έξω από τα νερά σου και να τα αναζητήσεις σε φυσικά καταστήματα.

Εμείς παρακάτω δημιουργήσαμε τον shopping guide, που πληροί όλες τις στιλιστικές προϋποθέσεις και μπορείς να τα αποκτήσεις από την άνεση και τη διακριτικότητα του σπιτιού σου. Ανάμεσα στα σχέδια που συγκεντρώσαμε παρακάτω θα βρεις παστέλ αποχρώσεις, που διαφέρουν από τα κλασικά μαύρα looks, ενώ η δαντέλα συνδυάζεται με περίτεχνα φλοράλ. Η στήριξη είναι δεδομένη αφού όλα προσφέρουν άνεση και τη κατάλληλη αίσθηση στα cups. Παράλληλα, τα σλιπ ξεφεύγουν από τα κλασικά σχέδια και δεν έχουν μόνο χαρακτήρα αλλά και πολύ άνεση.

Συνέχισε να σκρολάρεις για να τα ανακαλύψεις παρακάτω.

Koρμάκι Push-Up Ενισχυμένο Spring Lace, Tezenis

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ