Follow us

Τι θα φορέσεις στους γάμους του καλοκαιριού; 6 outfits που θα εντυπωσιάσουν

6 δροσερά outfits για να εντυπωσιάσεις με το στυλ σου στους γάμους του καλοκαιριού.

MissBloom TEAM
kjhkgh

Η σεζόν των καλοκαιρινών γάμων ξεκίνησε και παρότι δεν παντρευόμαστε, σκοπεύουμε να παρευρεθούμε σε αρκετούς, γι’ αυτό και χρειαζόμαστε αρκετές προτάσεις, κομψές, σέξι και δροσερές. Μια καλοκαιρινή chic γκαρνταρόμπα, από την οποία θα μπορούμε να επιλέγουμε το πιο κατάλληλο ρούχο για κάθε περίσταση.

Μια τέτοια γκαρνταρόμπα λοιπόν, elegant, ποιοτική και εκθαμβωτική, δημιούργησε η ελληνική εταιρεία Enzzo. Μια νέα συλλογή, ιδανική για τέτοιες περιστάσεις, με προτάσεις που καλύπτουν κάθε γούστο και με κομμάτια, τα οποία σίγουρα δε θα φοράει κάποια άλλη καλεσμένη, αφού τα patterns τους είναι μοναδικά και τα σχέδια ανανεώνονται συνεχώς. H Enzzo σχεδίασε ρούχα που συνδυάζονται άνετα με high heels για μία κλασική δεξίωση στην πόλη, αλλά και με flat σανδάλια για έναν γάμο σε νησί. Σημασία έχει η καλεσμένη να νιώθει όμορφα και να απολαμβάνει το ρούχο που φοράει. Αυτή είναι εξάλλου, και η φιλοσοφία της Enzzo. Να ντύνει γυναίκες με αυτοπεποίθηση, κάνοντάς τες να νιώθουν μοναδικές με ρούχα που όχι απλά τις εκφράζουν, αλλά που αντικατοπτρίζουν τις διάφορες πτυχές του εαυτού τους.

Σατινέ slip dress: Το ιδανικό φόρεμα για μια τέτοια περίσταση. Τα σατινέ φορέματα έγιναν ιδιαίτερα δημοφιλή λόγω του σέξι χαρακτήρα και της αισθησιακής τους απλότητας. Τίποτα δε συναγωνίζεται σε φινέτσα, ένα ελαφρύ slip dress που διαγράφει το σώμα και τονίζει την μαυρισμένη επιδερμίδα.

Τι θα φορέσεις στους γάμους του καλοκαιριού; 6 outfits που θα εντυπωσιάσουν

Ανακαλύψτε όλα τα φορέματα, εδώ.

Η κομψότητα του μίντι: Κάθε γυναίκα γνωρίζει πως αυτό το μήκος είναι το πιο κομψό. Μίντι φορέματα είτε σε pencil γραμμή, είτε σε Α γραμμή είναι τα αγαπημένα κάθε εκλεπτυσμένης γυναίκας και μπορούμε εύκολα να καταλάβουμε το γιατί. Η πολυτέλεια και η χλιδή που αποπνέουν τα κάνουν τόσο αγαπητά, που δεν μπορούμε να σκεφτούμε καλύτερο ρούχο για μια καλοκαιρινή βάπτιση ή έναν γάμο. Plus, ταιριάζουν υπέροχα με statement καπέλα.

ererererter

Βρείτε όλα τα μίντι φορέματα, εδώ.

Δυναμικό κοστούμι: Γιατί ποια μπορεί να πει όχι σε ένα κλασικό κοστούμι; Εμείς πάντως όχι και το θεωρούμε την πιο ιδανική επιλογή για μια επίσημη περίσταση. Ξεχωρίζει εύκολα ανάμεσα σε φορέματα και φούστες που επιλέγει η πλειοψηφία των καλεσμένων. Θέλετε να ξεχωρίσετε ανάμεσα στα τόσα φορέματα, κάνοντας μια πιο ιδιαίτερη επιλογή; Φορέστε ένα κοστούμι με χρώμα, σε oversized γραμμή και αν πρόκειται για "γάμο παραλίας” επιλέξτε ένα μεταξωτό μαντήλι για τα μαλλιά που θα χρησιμεύσει ως μπαντάνα.

5345353

Βρείτε όλα τα κοστούμια της Enzzo, εδώ.

Ρομαντικά total outfits: Τον τελευταίο καιρό βλέπουμε μια νέα τάση να γίνεται ιδιαίτερα αγαπητή στον κόσμο της μόδας. Τα total looks ή co-ord σετ, λατρεύονται από τις fashion lovers, οι οποίες τα έχουν αναδείξει ως το top trend του καλοκαιριού. Τοπ με μίνι, μίντι ή μάξι φούστες, αέρινα πουκάμισα με ίδιου τύπου παντελόνα ή σορτς γίνονται αντικείμενα πόθου κάθε στιλιστικά ενημερωμένης γυναίκας και η αλήθεια είναι πως είναι τόσο ευκολοφόρετα. Ένας έτοιμος συνδυασμός που δεν χρειάζεται σκέψη, αλλά εντυπωσιάζει κάθε φορά.

yrtyty

Βρείτε όλα τα co-ord σετ, εδώ.

Μάξι και printed: τα ασυναγώνιστα! Φυσικά, όσο ωραίοι κι αν είναι οι συνδυασμοί, η απλότητα και η πολυτέλεια ενός μάξι φορέματος μαγνητίζει πάντα, ακόμα και τα πιο δύσκολα βλέμματα. Είναι επιβλητικό, είναι σέξι και φωνάζει καλοκαίρι, πόσο μάλλον όταν φιλοξενεί πάνω του τα πιο ιδιαίτερα prints. Τέλειο μέχρι και με flat σανδάλια για έναν νησιώτικο γάμο με κέφι και πολύ στυλ. Δική μας συμβουλή, προτιμήστε την τιράντα και στολίστε το λαιμό σας με διακριτικά χρυσά κοσμήματα, ή ακόμα καλύτερα αναδείξτε τον, πιάνοντας τα μαλλιά ψηλά σε μια ατημέλητη αλογοουρά.

ryrtyrtyrt

Βρείτε όλα τα μάξι φορέματα, εδώ.

Color Blocking baby! Από την άλλη λατρεύουμε τους συνδυασμούς και κυρίως, όταν αυτοί γίνονται με έντονα χρώματα. Είναι η χαρά της ζωής κι εσείς θα βρεθείτε αδιαμφισβήτητα στο επίκεντρο της προσοχής, γι’ αυτό φροντίστε να πετύχετε στην εντέλεια την πιο hot τάση του καλοκαιριού.

rrwerwr

Ανακαλύψτε τη νέα συλλογή της Enzzo για γάμους και βαφτίσια, εδώ.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ