Follow us

4 αλάνθαστα στιλιστικά tips για να ξεχωρίσεις όπου και αν πας για τους σωστούς λόγους

Τα στιλιστικά tips που αγνοούσες μέχρι σήμερα και θα σε αναδείξουν ανάμεσα στα πλήθη.

4 αλάνθαστα στιλιστικά tips για να ξεχωρίσεις όπου και αν πας για τους σωστούς λόγους Pixel Formula

Σήμερα θα σε ενημερώσουμε για 4 πολύ σημαντικά στιλιστικά tips, που θα σε βοηθήσουν να ξεχωρίσεις ανάμεσα στα πλήθη όπου και αν πας για όλους τους σωστούς λόγους. Κατά καιρούς έχουμε γράψει συμβουλές για διαφορετικούς σωματότυπους και για να κάνεις κάθε σου look αβίαστα πιο κομψό ή πολυτελές, αλλά μέχρι σήμερα δεν είχαμε κάνει λόγο για το πως να κλέψεις τις εντυπώσεις. Μην ξεχνάς πως το styling παίζει μεγάλο ρόλο στο πως επικοινωνείς τον εαυτό σου και με τα παρακάτω tips θα καταφέρεις να τον αναδείξεις -τουλάχιστον στιλιστικά.

4 στιλιστικά tips για να αιχμαλωτίσεις τα βλέμματα με τον πιο κομψό τρόπο

Επίλεξε μονόχρωμα σύνολα | Το έχουμε πει πολλές φορές αλλά τα μονόχρωμα σύνολα προσφέρουν μία ασύγκριτη κομψότητα και αριστοκρατία, η οποία εμπνέει εμπιστοσύνη και δυναμισμό. Επιλέγοντας τέτοιου είδους looks είναι σίγουρο πως θα ξεχωρίσεις για τους σωστούς λόγους.

Loading...

Πρόσθεσε ένα φουλάρι | Αποτελεί ένα παραμελημένο αξεσουάρ, που ωστόσο έχει μεγάλη στιλιστική δύναμη. Έχει συνδεθεί με κομψές γυναίκες, διαχρονικό στιλ και style icons. Φόρεσε το στα μαλλιά ή γύρω από το λαιμό σου, ακόμα και πιασμένο στην τσάντα σου και δέξου τα κοπλιμέντα που θα λάβεις.

Loading...

Κράτα μία ιδιαίτερη τσάντα | Οι τσάντες είναι από τα πρώτα κομμάτια πάνω μας που κερδίζουν τις εντυπώσεις. Φρόντισε να κρατάς μία που να είναι σε άριστη κατάσταση και έχει έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα -κάτι το κομψό αλλά και τολμηρό.

Loading...

Πρόσθεσε statement παπούτσια | Όπως έχεις καταλάβει τα αξεσουάρ έχουν την τιμητική τους. Προσφέρουν πολλά σε μία εμφάνιση και μιλούν για εσένα πριν από εσένα. Το ίδιο κάνουν και τα παπούτσια σου. Statement προσεγμένα σχέδια θα σε αναδείξουν όπου και αν βρεθείς.

Loading...

Extra Tip

Η σωστή εφαρμογή είναι παραπάνω από απλά απαραίτητη. Φόρα ρούχα που αναδεικνύουν τον σωματότυπό σου, που κολακεύουν τα χαρακτηριστικά σου και σε κάνουν να νιώθεις μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Άλλωστε, αυτή είναι που κάνει έναν άνθρωπο να ξεχωρίζει.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ