Follow us

Στις Κάννες ακόμα και τα airport looks είναι glamorous | Πάρε έμπνευση από τα travel outfits των celebrities

Το ήξερες πως τα σύνολα που επιλέγουν οι celebrities στο αεροδρόμιο είναι εξίσου ενδιαφέροντα;

Στις Κάννες ακόμα και τα airport looks είναι glamorous | Πάρε έμπνευση από τα travel outfits των celebrities Splash/Ideal Images

Το Φεστιβάλ Καννών άνοιξε την αυλαία του πριν λίγες ημέρες και στη Γαλλική Ριβιέρα καταφθάνουν μέρα με τη μέρα όλο και περισσότεροι celebrities. Πρόκειται για μία από τις πιο glamorous εκδηλώσεις που γιορτάζει τον κινηματογράφο και την τέχνη της υποκριτικής. Παρ' όλα αυτά, αυτά τα δύο πάνε χέρι χέρι με τη μόδα, μία μορφή επικοινωνίας που εκφράζει χαρακτήρες. Σήμερα δεν θα κάνουμε λόγο για τον ρόλο που παίζει η ενδυματολογία και η μόδα στον κινηματογράφο, ενώ -προς μεγάλη έκπληξη- δεν θα μιλήσουμε ούτε για το κόκκινο χαλί του φεστοβάλ. Καλά διάβασες. Το κόκκινο χαλί σίγουρα ξεχωρίζει για την ασύγκριτη πολυτέλεια που το χαρακτηρίζει, ωστόσο, σήμερα θα κάνουμε λόγο για μία στιλιστική πλευρά του Φεστιβάλ των Καννών που περνάει κάπως απαρατήρητη και ας φωτογραφίζεται το ίδιο με το κόκκινο χαλί. Ο λόγος για τα travel looks των εκλεκτών καλεσμένων του κινηματογραφικού φεστιβάλ στο γαλλικό αεροδρόμιο.

Tα travel looks στο αεροδρόμιο της Νίκαιας είχαν άποψη και glamour

Κάποτε τα αεροπορικά ταξίδια είχαν συνδεθεί με την πολυτέλεια και την αίγλη. Οι εκλεκτοί που επέλεγαν να ταξιδέψουν με αεροπλάνα πρόσεχαν πολύ την εμφάνιση τους. Από τη μία οι άνδρες συνήθιζαν να φορούν κοστούμια και από την άλλη οι γυναίκες φορέματα και γόβες. Αν μπορούσαμε να γυρίσουμε τον χρόνο πίσω και να κάτσουμε στην τότε αίθουσα αναμονής των πολυσύχναστων αεροδρομίων, θα πιστεύαμε πως παρακολουθούσαμε ένα show room. Ίσως και μία παραδοσιακή επίδειξη μόδας της δεκαετίας του ’40, όπου οι καλεσμένοι και οι πιθανοί αγοραστές συγκεντρώνονταν σε ένα σαλόνι για να θαυμάσουν τα νέα σχέδια που θα έντυναν την ελίτ.

Τα χρόνια, όμως, πέρασαν και οι δεκαετίες διαδέχτηκαν η μία την άλλη με αποτέλεσμα τα αεροπορικά ταξίδια να αποτελούν μία άνεση, που μας εξοικονομεί χρόνο. Έτσι, με την αλλαγή του status του άλλαξε και το στιλ των ταξιδιωτών, οι οποίοι επιλέγουν πλέον άνετα ρούχα -μέχρι και φόρμες- για να ταξιδέψουν για ώρες σε έναν ασφυκτικά μικρό χώρο. Στις Κάννες, όμως, παραμένει αμείωτο το εν λόγω στιλ. Οι φωτογραφίες από το αεροδρόμιο τις τελευταίες ημέρες έχουν μοιράσει μεγάλη στιλιστική έμπνευση για τα δικά μας ταξίδια, τα οποία κανονίζουμε από τώρα για το καλοκαίρι.

Τι έχουν φορέσει μέχρι στιγμής οι celebrities στο αεροδρόμιο της Νίκαιας λίγο προτού περπατήσουν στο κόκκινο χαλί;

H Adriana Lima αποδεικνύει πως το pregnancy look δεν έχει να στερηθεί τίποτα από την γκαρνταρόμπα της. Total black outfit, με μακρύ cream πανωφόρι, statement πέδιλα και Fendi μίνι τσάντα προσφέρουν στιλ στην εγκυμονούσα.

To supermodel Cindy Bruna επέλεξε δερμάτινο παντελόνι, αθλητική ζακέτα και chunky sneakers. Η ίδια δεν θα μπορούσε παρά να ολοκληρώσει το look της με luxury αξεσουάρ, όπως η τσάντα ώμου, τα γυαλιά ηλίου και η μικρή βαλίτσα της.

H Lea Elui ξεχώρισε με το αθλητικό της look, καθώς είναι στην έντονη ροζ απόχρωση. Αν είναι να φορέσεις φόρμες στο επόμενο ταξίδι σου, φρόντισε να είναι σε vibrant χρώμα.

H Poppy Delevingne δημιούργησε ένα casual chic outfit βασιζόμενη σε staple κομμάτια, όπως το skinny τζιν, το λευκό Τ-shirt, το μαύρο blazer, τα λευκά sneakers και την bucket τσάντα σε ταμπά απόχρωση.

Η Eva Longoria τράβηξε τα βλέμματα με το cream look της, που αποπνέει πολυτέλεια, δυναμισμό και αριστοκρατία. Μπορείς πάντα να εμπιστευτείς τα ουδέτερα χρώματα για το ανάλογο look.

H Julianne Moore εμφανίστηκε με μία μαύρη μονοχρωμία, ακόμα και στα γυαλιά ηλίου, σαν πραγματική στάρλετ του Hollywood. Μας άρεσε πολύ η αντίθεση που έκανε με την ψάθινη τσάντα της.

H Didi Stone με το απόλυτα καλοκαιρινό εμπριμέ co-ord. Ένα άνετο look που δεν έχει να στερηθεί τίποτα σε στιλ.

H Nieves Alvarez με ένα φούξια σύνολο, που δεν πέρασε απαρατήρητο. Ήταν ένα πολύ ενδιαφέρον look που μας συστήνει τα βασικά κομμάτια της γκαρνταρόμπας στο νέο αγαπημένο χρώμα του οίκου Valentino.

H Aishwarya Rai εμφανίστηκε και αυτή με μία μαύρη μονοχρομία, αφού είναι η ιδανική επιλογή για ένα stylish και αυστηρό look.

H fashionista Caroline Daur με ένα look που θα βλέπαμε σίγουρα στους πολυσχύχναστους δρόμους της Νέα Υόρκης. Λατρέψαμε την μίνι Kelly τσάντα της και τα oversized γυαλιά ηλίου. Είναι η απόδειξη πως τα αξεσουάρ κάνουν τη διαφορά.

H Ann Hathaway και αυτή με ένα loose μαύρο κοστούμι αποδεικνύει την παραπάνω θεωρία. Άνετη και stylish.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ