Follow us

PUMA X FOUREIRA | Η Ελένη Φουρέιρα εκπροσωπεί την Ελλάδα στην παγκόσμια πρωτοβουλία "She Moves Us"

Το brand καλωσόρισε στην οικογένεια του την Ελληνίδα καλλιτέχνιδα.

PUMA X FOUREIRA | Η Ελένη Φουρέιρα εκπροσωπεί την Ελλάδα στην παγκόσμια πρωτοβουλία 'She Moves Us' Courtesy of Puma

Η Puma ανακοίνωσε πως η νέα ambassador της είναι η επιτυχημένη τραγουδίστρια Ελένη Φουρέιρα. Το brand καλωσόρισε στην οικογένεια του την καλλιτέχνιδα, η οποία εκπροσωπεί επίσημα την Ελλάδα στην παγκόσμια πρωτοβουλία "She Moves Us'', που έχει ως στόχο την ενδυνάμωση των γυναικών.

PUMA X FOUREIRA | Η Ελένη Φουρέιρα εκπροσωπεί την Ελλάδα στην παγκόσμια πρωτοβουλία "She Moves Us"

Με στόχο να δημιουργηθεί ένας παγκόσμιος διάλογος σε ό,τι αφορά τη θέση των γυναικών, η Puma, συγκεντρώνει στο portfolio της από το 2021 γυναίκες οι οποίες έχουν να επιδείξουν κάτι αξιοσημείωτο και αποτελούν έμπνευση για άλλες γυναίκες και κορίτσια.

Courtesy of Puma

Οι εκπρόσωποι της πρωτοβουλίας "She Moves Us", όπως η Dua Lipa, η Winnie Harlow, η Cara Delevigne, η Naomi Schiff, η Dixie D’Amelio και σήμερα η Ελένη Φουρέιρα, έρχονται για να υποστηρίξουν την ενδυνάμωση των γυναικών, μέσα από τις δικές τους ιστορίες, με στόχο να αποδείξουν ότι η επιτυχία έρχεται μέσα από τη διαρκή προσπάθεια και κερδίζεται με σκληρό αγώνα.

Courtesy of Puma

Εκτός από την ανισότητα και την προβολή των προβλημάτων που οι γυναίκες αντιμετωπίζουν στις διάφορες κοινότητες στις οποίες και ανήκουν, η Puma δοκιμάζει να εμψυχώσει τις γυναίκες ώστε να δραστηριοποιηθούν πιο έντονα στον αθλητικό τομέα.

Αυτός είναι και ο λόγος που επιλέγονται γυναίκες, που πέρα από την αξιοσημείωτη πορεία τους, δεν αποχωρίζονται από την καθημερινότητά τους την άσκηση. Οι γυναίκες που επιλέγει η Puma να εντάξει στην καμπάνια της, έχουν δυναμισμό και αυθεντικά χαρακτηριστικά, αλλά πάνω από όλα έρχονται για να εμπνεύσουν μέσα από την μοναδική πορεία που καθεμία από αυτές έχει ακολουθήσει.

Η Ελένη Φουρέιρα είναι η πρώτη ambassador της Puma και του "She Moves Us", στην Ελλάδα. H pop-star έχει δημιουργήσει μέσα από σκληρή δουλειά μία αξιοθαύμαστη πορεία στο χώρο της, εντός και εκτός συνόρων. Ο τρόπος που μέχρι σήμερα κινείται, εμπνέει χιλιάδες γυναίκες, γι’ αυτό και η Puma επέλεξε να συμπορευτεί μαζί της στην καμπάνια για την ενδυνάμωση της θέσης των γυναικών σε όλους τους τομείς.

#PumaXFoureira #SheMovesUs

Puma's Instagram Account

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ