Follow us

H καλοκαιρινή caspule συλλογή της GANT με υφάσματα Liberty είναι κάτι ξεχωριστό

Όταν το relaxed american sportwear που εκπροσωπεί η GANT συναντά την κλασική γοητεία της βρετανικής κληρονομίας που χαρακτηρίζει τα υφάσματα Liberty.

H καλοκαιρινή caspule συλλογή της GANT με υφάσματα Liberty είναι κάτι ξεχωριστό Courtesy of GANT

Οι δημιουργικοί διάλογοι που ανοίγονται μέσα από το "πάντρεμα" διαφορετικών στιλ, σιλουετών, φιλοσοφιών, παραδόσεων έχουν πάντα κάτι φρέσκο να προσφέρουν στη μόδα, και αυτό το φρέσκο έρχεται και με τη νέα caspule συλλογή που κυκλοφορεί για το καλοκαίρι του 2022 η GANT. H αμερικανική εταιρεία sportwear, που εδώ και 75 χρόνια διαμορφώνει και καθοδηγεί το εμβληματικό στιλ της αμερικανικής ανατολικής ακτής, συνεργάζεται με τη βρετανική Liberty Fabrics, μία εταιρεία που βρίσκεται στην πρωτοπορία του κλωστοϋφαντουργικού σχεδιασμού και των διακοσμητικών τεχνών από το 1875, οπότε και ιδρύθηκε.

Τα άριστης ποιότητας υφάσματα Liberty, διάσημα κυρίως για τα φλοράλ μοτίβα τους, συναντούν τις sportwear σιλουέτες του αψεγάδιαστου relaxed style που εκπροσωπεί η GANT και προσφέρουν μία συλλογή που γίνεται must-have για ξεχωριστές εμφανίσεις στη διάρκεια του καλοκαιριού. Η συλλογή φιλοξενεί από αέρινα μάξι φορέματα μέχρι εκλεκτικά πουκάμισα για άνδρες, τα οποία γίνονται ιδανικές επιλογές για τις ζεστές μέρες και νύχτες στην πόλη ή στην παραλία.

H καλοκαιρινή caspule συλλογή της GANT με υφάσματα Liberty είναι κάτι ξεχωριστό

Όπως θα δηλώσει ο Christopher Bastin, ο global creative director της GANT, "η συνεργασία με ένα ιστορικό και φημισμένο brand όπως τα υφάσματα Liberty είναι απίστευτα συναρπαστική για τη GANT, μιας και αντιμετωπίζει την κληρονομιά του με τον ίδιο τρόπο που αντιμετωπίζουμε και εμείς τη δική μας. Τα υφάσματα Liberty είναι γνωστά για τα εικονικά φλοράλ τους αλλά για αυτή τη συλλογή αναζητήσαμε μέσα από το αρχείο διαφορετικά ενδιαφέροντα μοτίβα. Το αποτέλεσμα είναι ένα εκλεκτικό μείγμα μοτίβων και σιλουετών που επικαλούνται το ελεύθερο πνεύμα της δεκαετίας των '60 και '70".

GG

Τα 13 κομμάτια της caspule συλλογής GANT x Liberty αποτελούν μία μείξη vintage και σύγχρονων τυπωμάτων Liberty σε υφάσματα υψηλής ποιότητας, όπως καθαρά μεταξένια και μεταξωτά, καθώς και στο διάσημο Tana LawnTM των υφασμάτων Liberty, ένα λεπτό και ανθεκτικό ύφασμα διάσημο για τη δροσερή, μεταξωτή αίσθηση του.

Η καμπάνια

FGHFGH

Μία συλλογή με τόσο ιδιαίτερο χαρακτήρα, που συνδυάζει την κλασική κληρονομία με τη σύγχρονη αισθητική, δεν θα μπορούσε παρά να έχει και μία ξεχωριστή πρωταγωνίστρια για την καμπάνια που τη συνοδεύει στο λανσάρισμά της. Η GANT επέλεξε, λοιπόν, να συνεργαστεί με την Αμερικανίδα τραγουδίστρια-τραγουδοποιό και visual artist, Kilo Kish, η οποία αντιπροσωπεύει άριστα το ήθος και το μότο του brand "Never Stop Learning", ενώ φημίζεται και για το εξαιρετικό της στιλ που έχει πολλές αναφορές σε παλαιότερες δεκαετίες.

"Βλέπω την Kilo Kish ως ένα έργο πάνω στο οποίο δουλεύω και μου αρέσει να εξελίσσω. Η γενιά μας είναι λιγότερο άκαμπτη. Εξερευνούμε το που και το πως θέλουμε τα πράγματα. Δεν χρειάζεται να ξέρεις τι κάνεις. Είναι διασκεδαστικό να εξερευνάς και να ανακαλύπτεις", θα δηλώσει η καλλιτέχνης.

HH

*Η συλλογή διατίθεται online αποκλειστικά στο gr.gant.com και σε επιλεγμένα καταστήματα.

**Τα προϊόντα ένδυσης και υπόδησης GANT διατίθενται στην Ελλάδα από τον Όμιλο Notos Com Holdings.

Πηγή: harpersbazaar.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ