Απόφοιτη με στιλ | Πώς θα δημιουργήσεις ένα κομψό σύνολο για την ορκωμοσία σου

Τρία styling tips που θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις στην ορκωμοσία σου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΙΠΕΡΗ

Από τη στιγμή που περάσεις την πόρτα του πανεπιστημίου ως νέα φοιτήτρια έχεις έναν στόχο. Να ολοκληρώσεις τις σπουδές σου και να πάρεις το πολυπόθητο πτυχίο. Εκτός από την εκπλήρωση του στόχου ωστόσο, ένας επιπλέον λόγος που νιώθεις ανυπομονησία είναι το look που θα δημιουργήσεις για την ημέρα της ορκωμοσίας σου. Εάν βρίσκεσαι σε διαδικασία αναζήτησης του ιδανικού outfit, παρακάτω συγκεντρώσαμε τρεις χρήσιμες συμβουλές που θα σε βοηθήσουν να δημιουργήσεις ένα chic σύνολο.

Styling Tips

-1

Βασικός γνώμονας για να επιλέξεις το κατάλληλο ρούχο για την τελετή της ορκωμοσίας σου είναι η ευπρέπεια. Πρόκειται για μία επίσημη τελετή, συνεπώς χρειάζεται να αποφύγεις τις mini ή πολύ στενές γραμμές, αλλά και τα cut-outs. Προτίμησε να φορέσεις κάτι που αναδεικνύει τη σιλουέτα σου και ανταποκρίνεται στο αυστηρό dress code της περίστασης. Τα midi και maxi φορέματα, οι ολόσωμες φόρμες, αλλά και οι midi φούστες είναι κάποιες πολύ κομψές επιλογές.

-2

Εξίσου σημαντική είναι η επιλογή των παπουτσιών. Θα χρειαστεί να επιλέξεις ένα ζευγάρι που δεν σου προκαλεί κάποιον πόνο και συνδυάζει άνεση και σταθερότητα. Θα σου προτείναμε να επιλέξεις ένα ζευγάρι πέδιλα με τετράγωνο τακούνι και γενικώς το μήκος του τακουνιού θα πρέπει να είναι εκείνο που περπατάς με ευκολία, ώστε να απολαύσεις την τελετή χωρίς τυχόν ατυχήματα.

-3

Μην επηρεαστείς ιδιαίτερα από τα trends της σεζόν. Σίγουρα τα έντονα χρώματα είναι must για το καλοκαίρι του 2022, ωστόσο εάν δεν είσαι τόσο fan τους, είναι προτιμότερο να τα αποφύγεις. Επέλεξε να φορέσεις κάτι διαχρονικό και κομψό. Φυσικά, αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να ντυθείς εκτός της ηλικίας σου ή να φορέσεις κάτι πολύ κλασικό. Για παράδειγμα, ένα κοστούμι είναι ιδανική επιλογή, ωστόσο μπορείς να επιλέξεις ένα σε loose γραμμή και pastel απόχρωση και να το συνδυάσεις με strappy ψηλοτάκουνα πέδιλα ή γόβες.

Style Inspo

Διαβάστε Επίσης