Follow us

H H&M παρουσιάζει τη νέα συλλογή της με μαγιό και εμείς ξεχωρίσαμε αυτά που θα φορέσουμε

Βρήκαμε το ιδανικό σχέδιο για κάθε σωματότυπο αλλά και κάθε στιλιστική ανάγκη, ανακάλυψε τα παρακάτω.

H H&M παρουσιάζει τη νέα συλλογή της με μαγιό και εμείς ξεχωρίσαμε αυτά που θα φορέσουμε Courtesy of H&M

Μπορεί το ημερολόγιο να μην δείχνει ακόμα ''Ιούνιος'', όμως, οι περισσότερες από εμάς είτε έχουν ήδη κάνει το πρώτο τους μπάνιο στη θάλασσα, είτε σκοπεύουν άμεσα να το κάνουν. Σε κάθε περίπτωση θα χρειαστείς το κατάλληλο μαγιό για τις φετινές βουτιές αλλά και τις εμφανίσεις στην παραλία. Μην ξεχνάς πως τα μαγιό είναι οι πρωταγωνιστές της καλοκαιρινής γκαρνταρόμπας και όσα και αν έχουμε στη συλλογή μας ποτέ δεν είναι αρκετά. Τις ανάγκες μας έβαλε σκοπό να ικανοποιήσει η H&M, η οποία παρουσίασε τη νέα της συλλογή, όπου κάθε γυναίκα θα βρει το κατάλληλο σχέδιο για τον σωματότυπο, το στιλ και τις ανάγκες της.

H H&M μάς παρουσιάζει τη νέα της συλλογή με μαγιό και δεν θες να την χάσεις

Η συλλογή μαγιό της H&M περιλαμβάνει ολόσωμα και μπικίνι σχέδια, ενώ ανάμεσα τους θα βρεις ένα μοναδικό πολύχρωμο ζωγραφιστό μοτίβο συνδυασμένο με χρώματα όπως μωβ, έντονο πράσινο, σκούρο καφέ και λευκό. Πολλά από τα κομμάτια έχουν ρυθμιζόμενες τιράντες και μπορούν να αναμειχθούν και να συνδυαστούν μεταξύ τους. Τα κομμάτια της συλλογής "Swimwear Summer 22” έχουν επίσης κατασκευαστεί από βιώσιμα υλικά όπως ανακυκλωμένος πολυεστέρας, ανακυκλωμένο πολυαμίδιο και ανακυκλωμένη ελαστάνη, σύμφωνα με τον στόχο της H&M να χρησιμοποιεί μόνο 100% βιώσιμα και ανακυκλωμένα υλικά έως το 2030.

H H&M παρουσιάζει τη νέα συλλογή της με μαγιό και εμείς ξεχωρίσαμε αυτά που θα φορέσουμε

Το βίντεο της καμπάνιας για τη νέα συλλογή περιλαμβάνει μουσική από την πασίγνωστη R&B τραγουδίστρια Kehlani και πιο συγκεκριμένα το τραγούδι της ''Tangerine'' από το νέο της άλμπουμ ''Blue Water Road''.

Loading...

Εμείς παρακάτω ξεχωρίσαμε εκείνα που τράβηξαν το ενδιαφέρον μας για όλους τους σωστούς λόγους. Σύμφωνα με τις φετινές τάσεις στα μαγιό, η ριμπ ύφανση, τα ψηλόμεσα, τα cut outs, τα 90s ολόσωμα και τα εμπριμέ looks είναι απολύτως hot. Αυτά ακριβώς θα βρεις παρακάτω.

Σουτιέν μπικίνι που δένει στον λαιμό, H&M

Αθλητικό ολόσωμο μαγιό, H&M

Ολόσωμο μαγιό High leg, H&M

Ολόσωμο μαγιό με έναν ώμο High leg και cut out, H&M

Ολόσωμο μαγιό High leg με ριμπ ύφανση, H&M

Εμπριμέ μαγιό με σουτιέν και σλιπ, H&M

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ