Follow us

Παντρεύεται η αδερφή σου; 10 items για να δημιουργήσεις το πιο κομψό σύνολο

Πώς θα δημιουργήσεις ένα κομψό σύνολο που θα θυμάσαι για πάντα;

street style Splash News / Ideal Image

Ένα από τα dress codes που αποτελούν μεγάλη πρόκληση για τις περισσότερες γυναίκες είναι το "Καλεσμένη σε γάμο”. Η εν λόγω πρόκληση γίνεται όμως ακόμα μεγαλύτερη όταν ο συγκεκριμένος γάμος είναι κάποιου κοντινού προσώπου σου όπως για παράδειγμα της αδερφής σου. Εάν λοιπόν μαζί με το καλοκαίρι, πλησιάζει και ο γάμος της αδερφής σου, η αναζήτηση του ιδανικού look θα είναι στα άμεσα σχέδια σου και εμείς είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε να κάνεις τη σωστή επιλογή.

Αρχικά, ο βασικότερος γνώμονας με βάση τον οποίο θα πρέπει να δημιουργήσεις το σύνολό σου είναι η άνεση. Έχε στο νου σου πως θα χρειαστεί να ετοιμαστείς αρκετές ώρες πριν τον γάμο και πρόκειται να το φοράς και στο party αργότερα. Συνεπώς, ό,τι κι αν αποφασίσεις να φορέσεις θα πρέπει να σε κάνει να αισθάνεσαι άνετα και να μην υπάρχει κάτι που να σου προσκαλεί δυσφορία.

Εξίσου σημαντική είναι η επιλογή των παπουτσιών. Η επιλογή θα πρέπει να γίνει με βάση την τοποθεσία της τελετής αλλά και των προτιμήσεων σου. Εάν γίνει σε νησί, εάν θα υπάρχει πλακόστρωτο ή γρασίδι, εάν περπατάς με άνεση στα ψηλοτάκουνα. Όλες αυτές οι σκέψεις είναι απαραίτητες ώστε να επιλέξεις τα ιδανικά παπούτσια. Ωστόσο, εάν δεν είσαι fan των ψηλοτάκουνων παπουτσιών, ένα ζευγάρι σανδάλια σε metallic αποχρώσεις συνδυάζεται τέλεια τόσο με φορέματα και φούστες όσο και με ολόσωμες φόρμες. Μία εξίσου εναλλακτική επιλογή είναι τα πέδιλα με τετράγωνο τακούνι που είναι πιο σταθερά συγκριτικά με το στιλέτο.

Επίσης, εκτός από τα φορέματα, οι ολόσωμες φόρμες ή οι φούστες είναι κομψές επιλογές για έναν γάμο. Σε περίπτωση δηλαδή που δεν θέλεις να κάνεις τη safe επιλογή του φορέματος, μπορείς να επιλέξεις μία ολόσωμη φόρμα σε έντονο χρώμα όπως το μπλε ή μία midi φούστα.

Editor's Picks

Mίντι φούστα ντραπέ Toi&Moi

Πέδιλα Guess Haralas

Φόρεμα με έντονες σούρες και βολάν στο τελείωμα Toi&Moi

Τσάντα Jimmy Choo Kalogirou

Λούρεξ φόρεμα με κόμπο BSB

Ολόσωμη φόρμα με άνοιγμα στον ώμο Lynne

Τσάντα KURT GEIGER E-Papoutsia

Πέδιλα EXE Tsakiris Mallas

Δαντελένιο φόρεμα με βολάν H&M

Φόρεμα σατινέ Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ