Follow us

Τα must have παπούτσια του καλοκαιριού μέσα από τη νέα συλλογή της Adam's Shoes

Όλα τα στιλ παπουτσιών που θα χρειαστείς φέτος το καλοκαίρι μέσα από τη νέα συλλογή της Adam's Shoes.

MissBloom TEAM
Adam's Shoes Courtesy of Adam's Shoes

Το καλοκαίρι είναι μία ανάσα μακριά μας και ως ενημερωμένες fashionistas ανυπομονούμε για τη στιγμή που θα ανανεώσουμε τη συλλογή μας με όλες τις νέες τάσεις για αυτή τη σεζόν. Φυσικά, μία από τις πρώτες αγορές που θα κάνουμε είναι τα παπούτσια που θα φορέσουμε φέτος το καλοκαίρι σε κάθε περίσταση. Η νέα συλλογή της Adam's Shoes είναι εδώ και μας προσφέρει τις πιο ενημερωμένες προτάσεις, ώστε η καθεμία να επιλέξει τα σχέδια που της ταιριάζουν.

Τα must have παπούτσια του καλοκαιριού μέσα από τη νέα συλλογή της Adam's Shoes

Οι τάσεις της μόδας στα παπούτσια μέσα από την Adam's Shoes

Από τα must have σχέδια της καλοκαιρινής συλλογής είναι τα δερμάτινα ψηλοτάκουνα αλλά και flat πέδιλα με τετράγωνα καρέ τακούνια και άριστη ποιότητα, τα οποία μπορείς να φοράς με άνεση από το πρωί μέχρι το βράδυ. Οι πλατφόρμες επίσης είναι ένα από τα στιλ παπουτσιών που αγαπούν οι fashionistas, αφού συνδυάζονται με τα πάντα και είναι διαχρονικές. Για τις πιο επίσημες περιστάσεις, η Adam's Shoes προσφέρει μεγάλη ποικιλία από κομψά πέδιλα που συνδυάζονται τέλεια με αέρινα φορέματα.

Courtesy of Adam's Shoes

Ακολουθώντας τα shoe trends της σεζόν, στη νέα συλλογή της Adam's Shoes θα βρεις μεγάλη ποικιλία από mules, ψηλοτάκουνα, flat ή με τακούνι μεσαίου μήκους ώστε να τα φορέσεις κάθε στιγμή της ημέρας.

Για εσένα που δεν αποχωρίζεσαι την άνεση στην καθημερινότητά σου, τα sneakers και οι flat εσπαντρίγιες της νέας Adam's Shoes συλλογής συνδυάζονται με τα πάντα και θα κάνουν το καλοκαιρινό ντύσιμο μία πιο εύκολη και ευχάριστη διαδικασία. Η διαφάνεια είναι επίσης μία πολύ φρέσκια τάση και ιδανική για εσένα που θέλεις να ξεχωρίζεις με το ντύσιμό σου.

Courtesy of Adam's Shoes

Courtesy of Adam's Shoes

Όσον αφορά στις αποχρώσεις, η νέα συλλογή της Adam's Shoes είναι γεμάτη με χαρούμενα, έντονα χρώματα αλλά και pastel αποχρώσεις όπως το πράσινο της μέντας, το λιλά, το μπεζ, το γαλάζιο, αλλά και τα διαχρονικά λευκό και μαύρο. Η λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά έρχεται με τις αποχρώσεις του ταμπά και μπεζ, αλλά και των metallics που προσθέτουν την απαραίτητη λάμψη στα καλοκαιρινά σύνολά σου.

Courtesy of Adam's Shoes
Courtesy of Adam's Shoes

Αυτό που είναι σίγουρο είναι πως στη νέα συλλογή της Adam's Shoes μπορείς να βρεις όλα τα σχέδια που θα χρειαστείς φέτος το καλοκαίρι για κάθε περίσταση τόσο στην πόλη όσο και το νησί.

Η νέα καμπάνια της Adam's Shoes

*Η συλλογή Adam’s Shoes διατίθεται σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο, σίγουρα θα βρείτε κάποιο κοντά σας.

Επισκεφθείτε το www.adamsshoes.gr για να ενημερωθείτε για όλα τα νέα σχέδια και τις φετινές τάσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες

Θεσσαλονίκη 2310 682222

Αθήνα 210 9024435

Κύπρος 357-22346151

Ακολούθησε την Adam's Shoes στα Social Media

Facebook: @adamsshoes.gr

Instagram: @adamsshoes.gr

Editor's Picks

Σανδάλια Adam's Shoes

Σανδάλια Adam's Shoes

Σανδάλια Adam's Shoes

Εσπαντίγιες Adam's Shoes

Πέδιλα Adam's Shoes

Πέδιλα Adam's Shoes

Πέδιλα Adam's Shoes

Mules Adam's Shoes

Mules Adam's Shoes

Πλατφόρμες Adam's Shoes

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ