Follow us

Ψάχνεις το κατάλληλο ολόσωμο μαγιό; Η Χριστίνα Μπόμπα έχει την ιδανική πρόταση

Το ολόσωμο μαγιό που θα φορέσεις εύκολα και ως τοπ στις εξόδους σου.

Χριστίνα Μπόμπα NDP

Δικαιωματικά ο πρωταγωνιστής της καλοκαιρινής γκαρνταρόμπας είναι τα μαγιό. Σίγουρα όλες μας έχουμε μία μεγάλη ποικιλία με αμέτρητα σχέδια, ωστόσο, κάθε σεζόν έχουμε την ανάγκη και από ένα νέο look. Κάποιο που θα ανανεώσει όσο τίποτα άλλο τις εμφανίσεις μας στην παραλία και δη εκείνες που θα κάνουμε κατά τη διάρκεια των διακοπών τις επόμενες εβδομάδες. Φέτος, λοιπόν, αναζητάμε ένα ολόσωμο μαγιό. Πρόκειται για ένα παραμελημένο σχέδιο -αδίκως βέβαια καθώς κολακεύει κάθε γυναικεία σιλουέτα ανεξάρτητα από τις μετρήσεις και το μέγεθος. Τα ολόσωμα μαγιό, μάλιστα, λειτουργούν και ως τοπ στις καλοκαιρινές εμφανίσεις μας και έτσι σίγουρα ανήκουν στην βαλίτσα των εκδρομών μας.

Προτού, όμως, ξεχυθούμε στην αγορά για να το βρούμε κάναμε μία σύντομη περιήγηση -διαδικτυακά- στις γκαρνταρόμπες των διασήμων και σε μία βρήκαμε το ιδανικό σχέδιο. Ο λόγος για το ολόσωμο μαγιό που φόρεσε η Χριστίνα Μπόμπα.

Swimsuit Trend | One - piece Edition

Η Χριστίνα Μπόμπα είναι η ιδανική celebrity για να μας χαρίσει έμπνευση όσον αφορά τις εμφανίσεις μας στην παραλία, αφού κάθε χρόνο επιλέγει για τα beach looks της τα πιο stylish σχέδια. Φέτος, λοιπόν, για τις πρώτες της βουτιές στη θάλασσα εμπιστεύθηκε την Calzedonia και τη νέα της συλλογή για να κερδίσει τις εντυπώσεις. Άλλωστε, είναι ένα fashion brand που ειδικεύεται στα beach looks και όπως φαίνεται θα του δώσουμε και εμείς την ψήφο εμπιστοσύνης μας.

Η Influencer επέλεξε ένα ολόσωμο απλό μαγιό σε μπλε απόχρωση με ανοιχτή πλάτη και ''V'' λαιμόκοψη, που μας θυμίζει κάτι από 90s. Αυτό το μαγιό κολακεύει τις γυναικείες καμπύλες, αναδεικνύει τη μέση και το μπούστο, ενώ είναι ένα διακριτικό σχέδιο, που μπορείς έπειτα να φορέσεις και ως τοπ με το σορτς ή τη φούστα σου για να τη βραδινή έξοδο ή το beach party.

Loading...

Θα το βρεις στην Calzedonia στην τιμή των 39 ευρώ.

Ψάχνεις το κατάλληλο ολόσωμο μαγιό; Η Χριστίνα Μπόμπα έχει την ιδανική πρόταση
Ολόσωμο μαγιό Indonesia Eco, Calzedonia

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ