Το φόρεμα που ξεχωρίζει στις τάσεις | Η πρόταση της Κατερίνας Καινούργιου για να την υιοθετήσεις

Είναι η ανανέωση των πιο κλασικών φορεμάτων που θα θέλεις άμεσα να αποκτήσεις.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ
NDP

Όπως θα έχεις καταλάβεις μετά από τόσα άρθρα στο MissBloom λατρεύουμε τα φορέματα και τα εμπιστευόμαστε για κομψές και on point εμφανίσεις. Αποτελούν τον αντίλογο στο χρόνιο στιλιστικό πρόβλημα ''δεν έχω τίποτα να φορέσω'' αλλά και στην απελπισία του ''τι θα φορέσω''. Είναι ευκολοφόρετα, πάντα κομψά και άνετα, ενώ έχουν τον πιο θηλυκό χαρακτήρα. Επίσης, είναι ένα one piece outfit, που το μόνο που χρειάζεσαι είναι ουσιαστικά τα απαραίτητα αξεσουάρ για να το ολοκληρώσεις. Για αυτό και πάντα αναζητάμε εκείνα να σχέδια που θα ανανεώσουν τις εμφανίσεις μας αλλά και την μεγάλη συλλογή φορεμάτων μας.

Πριν λίγες ημέρες είχαμε κάνει λόγο για τις 3 επικρατέστερες τάσεις στα φορέματα. Ανάμεσα στις πασαρέλες, τα fashion drops των brands αλλά και τις εμφανίσεις των expert της μόδας καταλήξαμε στα εξής: Τα φορέματα με πλέξη ριμπ, εκείνα με τα cut outs και τέλος τα φλοράλ με έντονο χαρακτήρα. Σήμερα θα εστιάσουμε στα τελευταία, αφού βρήκαμε το πιο ενδιαφέρον σχέδιο, που σίγουρα θα θες να αποκτήσεις.

Το φλοράλ φόρεμα που θα σε κάνει να δεις αλλιώς το κλασικό μοτίβο

Ο λόγος για το φόρεμα που επέλεξε η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία έχει την ίδια λατρεία για τα εν λόγω κομμάτια όπως και εμείς. Επίσης, πάντα επιλέγει τα πιο θηλυκά σχέδια και φροντίζει να συνάδουν με τις προτάσεις της μόδας για τη σεζόν και η τελευταία της εμφάνιση το αποδεικνύει.

Η ίδια δημοσίευσε την παρακάτω φωτογραφία, όπου φοράει την πιο ανανεωμένη εκδοχή του φλοράλ. Πρόκειται για ένα μίντι σχέδιο διακοσμημένο με μεγάλα λουλούδια, που φέρει αποχρώσεις του μπλε και των ουδέτερων χρωμάτων. Η σιλουέτα του φορέματος δίνει έμφαση στη μέση και κίνηση στο σώμα, ενώ τα ογκώδη μανίκια προσθέτουν ρομαντισμό στο look. Με λίγα λόγια έχει έντονο χαρακτήρα και μπορείς να το φορέσεις στις επίσημες εξόδους σου αλλά και το γραφείο.

Μίντι φλοράλ φόρεμα, Zini Boutique