Follow us

Ψάχνεις το πιο stylish μαγιό; Εμπιστεύσου τη Yamamay για τις φετινές σου εμφανίσεις στην παραλία

Με έμπνευση από τη Μεσόγειο το brand παρουσιάζει τη συλλογή Beach 2022 με τα πιο hot σχέδια σε μαγιό και ρούχα.

Ψάχνεις το πιο stylish μαγιό; Εμπιστεύσου τη Yamamay για φετινές σου εμφανίσεις στην παραλία Courtesy of Yamamay

Είτε ετοιμάζεσαι για τις πρώτες σου βουτιές στη θάλασσα είτε για κάποια μίνι απόδραση χρειάζεσαι σίγουρα τον πρωταγωνιστή της καλοκαιρινής γκαρνταρόμπας το μαγιό και η Yamamay έχει τις ιδανικές προτάσεις για εσένα. Με έμπνευση από τη Μεσόγειο το brand παρουσιάζει τη συλλογή Beach 2022 και ανάμεσα στα νέα σχέδια υπάρχει το ιδανικό για τις δικές σου φετινές εμφανίσεις στην παραλία.

Ψάχνεις το πιο stylish μαγιό; Εμπιστεύσου τη Yamamay για τις φετινές σου εμφανίσεις στην παραλία

Trendy or Classic | Ό,τι και αν αναζητάς η Yamamay το έχει ήδη σχεδιάσει με τη γοητεία της Μεσογείου

Η Μεσόγειος είναι συνώνυμη με την ομορφιά και αποτελεί μια φυσική κληρονομιά που πρέπει να σεβόμαστε και να διαφυλάσσουμε. Είναι η θάλασσα που ενέπνευσε πολλούς καλλιτέχνες, ποιητές και συγγραφείς, αλλά και αποτέλεσε σκηνικό για διάσημες ταινίες και love stories, όπου τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα. Το ταξίδι της Yamamay θα διαρκέσει όλο το καλοκαίρι, με επισκέψεις σε διαφορετικές ακτές από την Ισπανία μέχρι την Ιταλία.

Courtesy of Yamamay

Πρωταγωνίστριες της συλλογής οι Lorena Duran, Claudia Vega Malena Lite και Izar Mendiolagarai φωτογραφίζονται από τον Ισπανό φωτογράφο Xavi Gordo σε διάφορα στιγμιότυπα παραθαλάσσιων διακοπών, φορώντας κομμάτια από την πολύχρωμη κι αισιόδοξη συλλογή σύμφωνα με τις τρέχουσες τάσεις του beachwear.

Courtesy of Yamamay

Η γυναικεία συλλογή αποτελείται από ολόσωμα μαγιό, μπικίνι και τρικίνι, όλα εμπλουτισμένα με παιχνιδιάρικες δαντέλες, φούντες και μικρές χάντρες, ντεκολτέ και ασύμμετρα σχέδια. Με άλλα λόγια, υπάρχουν πολλές παραλλαγές προσαρμοσμένες σε όλα τα σχήματα του σώματος, τις διακοπές και τις διαφορετικές περιστάσεις.

Courtesy of Yamamay

ΥΑΜΑΜΑΥ SS22

Με μια απίστευτη ποικιλία από prints - animal, κασμίρι, πουά και floral - αλλά και ριγες ή γεωμετρικά σχέδια, πολύχρωμα ή χρωματικά patterns, μαζί με πολλά απλά και λιτά σχέδια, είναι πραγματικά δύσκολο να αντισταθείς. Εκτός από τις διαχρονικές επιλογές του ασπρόμαυρου, χρώματα όπως η μπουκαμβίλια, η wisteria, το κακάο, το πράσινο, το ανοιχτό μπλε, το τιρκουάζ, το κοραλλί και το πορτοκαλί συνθέτουν μια συλλογή που γιορτάζει την ομορφιά και την απόλαυση του καλοκαιριού και των χρωμάτων του. Ολόσωμες φόρμες, φορέματα, τοπ και παντελόνες σε πολύχρωμα ανάλαφρα υφάσματα συμπληρώνουν τη συλλογή.

Courtesy of Yamamay
Yamamay SS22

Στην ανδρική συλλογή, χρώματα όπως κίτρινο, ανοιχτό μπλε, μέντας, ροζ, κόκκινο, μπλε και μαύρο, συναντιούνται με ρίγες και patterns καμουφλάζ, είτε με λεμόνια, φλαμίνγκο και εξωτικά λουλούδια.

Courtesy of Yamamay
Courtesy of Yamamay

Οι συλλογές είναι ήδη διαθέσιμες σε όλα τα καταστήματα Yamamay και στο www.yamamay.com

Δες το βίντεο

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ