Follow us

Πέντε κομμάτια που αξίζει να προσθέσεις στη συλλογή σου και θα φοράς κάθε καλοκαίρι

Ρούχα και αξεσουάρ που αξίζει να αποκτήσεις φέτος το καλοκαίρι.

street style Pixel Formula

Το καλοκαίρι ως η εποχή της εξωστρέφειας έχει μία πολύ ιδιαίτερη θέση στην καρδιά των fashionistas. Η μόδα φορά χαρούμενα χρώματα και εντυπωσιακά μοτίβα, τα αέρινα υφάσματα σε βοηθούν να αντιμετωπίσεις την υψηλή θερμοκρασία χωρίς να κάνεις εκπτώσεις στο στιλ σου και γενικώς το ντύσιμο έχει άμεσα θετική επίδραση στη διάθεση σου.

Ωστόσο, λίγο πριν δημιουργήσεις την καλοκαιρινή shopping list σου, επηρεασμένη από τις τάσεις της μόδας, η δική μας στιλιστική συμβουλή είναι να επενδύσεις σε κάποια basic κομμάτια που θα ευχαριστηθείς να φοράς όλο το καλοκαίρι, αλλά και για πολλά επόμενα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το λευκό φόρεμα, το οποίο είναι ένα από τα staples της θερινής γκαρνταρόμπας. Θα το φορέσεις τόσο στην πόλη όσο και στο νησί, με flat ή ψηλοτάκουνα παπούτσια και μπορείς να δημιουργήσεις διάφορους συνδυασμούς. Εξίσου σημαντικό είναι και το λευκό παντελόνι, το οποίο τους καλοκαιρινούς μήνες αντικαθιστά με μεγάλη ευκολία το κλασικό τζιν.

Διαβάστε Επίσης

Ένα ακόμα bottom που αγαπούν οι fashionistas και θα σου φανεί ιδιαιτέρως χρήσιμο στην καθημερινότητα είναι το σορτς. Μονόχρωμο ή εμπριμέ, ψηλόμεσο ή μη, το σορτ θα είναι η πιο συχνή σκέψη που θα κάνεις όταν αναρωτιέσαι πως θα αντιμετωπίσεις τη ζέστη με στιλ. Στη συνέχεια όμως, χρειάζεται να επενδύσεις σε κλασικά tank tops, τα οποία μάλιστα φέτος έχουν την τιμητική τους. Τόσο σε basic αποχρώσεις όπως το λευκό και το μαύρο όσο και σε χαρούμενα χρώματα, μπορείς να τα φορέσεις με φούστες, παντελόνια και σορτς χωρίς να σκεφτείς ιδιαίτερα το styling.

Τελευταία αλλά εξίσου σημαντικά είναι τα αξεσουάρ. Εάν χρειαζόταν να επιλέξουμε ένα must have για το καλοκαίρι, αυτό θα ήταν σίγουρα η ψάθινη τσάντα. Προτίμησε να προσθέσεις στη συλλογή σου μία ευρύχωρη ψάθινη τσάντα που μπορείς να κρατήσεις τόσο στην πόλη όσο και στην παραλία.

Τα must have κομμάτια του καλοκαιριού

#1 Ψηλόμεσο σορτς

Loading...

#2 Tank tops

Loading...

#3 Ψάθινη τσάντα

Loading...

#4 Λευκό φόρεμα

Loading...

#5 Λευκό παντελόνι

Loading...

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ