Follow us

Δημιούργησε μία capsule γκαρνταρόμπα για το καλοκαίρι μέσα από τη νέα συλλογή της Guess

Όταν το καλοκαιρινό στιλ συναντά την made in Italy κομψότητα.

Guess Courtesy of Guess

Βόλτες στην πόλη και θερινά σινεμά, εξορμήσεις σε νησιά και βουτιές σε καταγάλανα νερά, πλακόστρωτα σοκάκια και δροσερά cocktails. Το καλοκαίρι έχει φτάσει και ως fashionistas που αγαπούν τη μόδα και το προσεγμένο στιλ, ο βασικότερος στόχος μας είναι να ανανεώσουμε τη συλλογή μας με όλα τα must have κομμάτια που θα χρειαστούμε τους επόμενους μήνες. Πολύτιμη βοήθεια για την εκπλήρωση αυτού του στόχου είναι η νέα συλλογή της Guess για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2022.

Η SS22 συλλογή της Guess

Η νέα συλλογή της Guess για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2022 προσφέρει σε κάθε σύγχρονη γυναίκα όλα τα ρούχα και αξεσουάρ που χρειάζεται για να δημιουργήσει μία ολοκληρωμένη γκαρνταρόμπα ώστε να ντύνεται κομψά σε κάθε πιθανή περίσταση. Για παράδειγμα, τα φορέματα της συλλογής, εμπριμέ και μονόχρωμα, είναι ιδανικά τόσο για την πόλη όσο και το νησί. Συνδυάζονται τόσο με flat όσο και με ψηλοτάκουνα παπούτσια, ώστε να μπορείς να τα προσαρμόσεις τόσο σε casual όσο και σε formal περιστάσεις.

Δημιούργησε μία capsule γκαρνταρόμπα για το καλοκαίρι μέσα από τη νέα συλλογή της Guess

Οι κολακευτικές, σύγχρονες γραμμές των ρούχων αναδεικνύουν με τον πιο θηλυκό τρόπο τη γυναικεία σιλουέτα, ενώ τα ανέμελα και ρομαντικά ντραπέ και loose υφάσματα προσφέρουν ελευθερία κινήσεων ώστε να αισθάνεσαι άνεση κάθε στιγμή της ημέρας. Η χρωματιστή δαντέλα και το denim Sangallo που είναι χρωματιστό και κεντημένο, οι αρμονικές pastel αποχρώσεις που συνδυάζονται με floral και tropical μοτίβα κάνουν τα ρούχα της νέας Guess συλλογής τόσο μοναδικά και ξεχωριστά όσο η γυναίκα που τα φορά, ενώ θα σε εμπνεύσουν να δημιουργήσεις τους πιο εντυπωσιακούς συνδυασμούς.

Guess

Σε ποια κομμάτια αξίζει να επενδύσεις; Εκτός από τα φορέματα, που είναι ιδανικά για την περίοδο του καλοκαιριού αλλά και για διαφορετικές περιστάσεις, στη νέα συλλογή της Guess για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2022, θα βρεις μεγάλη ποικιλία από bottoms. Ψηλόμεσες denim παντελόνες και λευκά flare παντελόνια που ταιριάζουν σε όλες τις σιλουέτες και μπορείς να φορέσεις τόσο στην πόλη όσο και το νησί, αλλά και midi πλισέ φούστες που θα αναδείξουν με τον πιο chic τρόπο τη θηλυκότητά σου. Τα tops επίσης της συλλογής είναι ιδανικά για αυτή τη σεζόν, αφού θα βρεις τόσο σε ουδέτερες αποχρώσεις όπως το μπεζ ή το μαύρο, τα οποία ταιριάζουν με τα πάντα όσο και σε εμπριμέ μοτίβα που συνδυάζονται τέλεια με ψηλόμεσα παντελόνια, σορτς ή φούστες.

Guess

Από την καλοκαιρινή shopping list σου δεν θα πρέπει να λείπουν τα αξεσουάρ. Ένα ψάθινο καπέλο είναι άκρως απαραίτητο για τις καλοκαιρινές διακοπές, αφού θα σε προστατεύσει από τον ήλιο με στιλ, ενώ η SS22 συλλογή της Guess προσφέρει τεράστια ποικιλία από τσάντες ώστε να επιλέξεις την ιδανική ανάλογα με το στιλ σου αλλά και την εκάστοτε περίσταση.

Θα βρείτε τις συλλογές Guess σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα και στο Bloobox.gr

Κεντρική διάθεση: Shop and Trade, 210 34 08 400

Editor's Picks

Αθλητικό Καπέλο Jockey GUESS, bloobox.gr

Φόρεμα 'Akilina' GUESS, bloobox.gr

Denim Ολόσωμη Φόρμα Μακριά 'Reina' GUESS, bloobox.gr

Τσάντα Πλάτης 'No Limit' GUESS, bloobox.gr

Τσάντα Χιαστί 'Gillian' GUESS, bloobox.gr

Backpack 'Naples' GUESS, bloobox.gr

Τσάντα Ώμου Bucket 2σε1 'Lilica' GUESS, bloobox.gr

Δερμάτινα Πέδιλα 'Heaton' GUESS, bloobox.gr

Sneakers 'Brenia' GUESS, bloobox.gr

Off-Shoulder Μακρυμάνικο Top 'Mattie' GUESS, bloobox.gr

Denim Παντελόνι 'The Ecru' GUESS, bloobox.gr

Ολόσωμο Μαγιώ GUESS, bloobox.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ