Follow us

Η Βίκυ Καγιά και η Σταματίνα Τσιμτσιλή φόρεσαν το ίδιο φόρεμα που είναι ιδανικό για το καλοκαίρι

Η Βίκυ Καγια και η Σταματίνα Τσιμτσιλή ακολούθησαν το ίδιο styling tip.

Η Βίκυ Καγιά και η Σταματίνα Τσιμτσιλή φόρεσαν το ίδιο φόρεμα που είναι ιδανικό για το καλοκαίρι ndp

Αυτές τις ημέρες, η καρδιά της Ευρώπης χτυπά στις Κάννες, αφού εκεί πραγματοποιήθηκε το κινηματογραφικό φεστιβάλ με αρκετές πολυαναμενόμενες ταινίες να κάνουν πρεμιέρα και να ενθουσιάζουν το σινεφίλ κοινό. Εκτός από την τέχνη του κινηματογράφου ωστόσο, στη διάρκεια του φεστιβάλ τιμήθηκε ιδιαίτερα και εκείνη της μόδας, αφού ηθοποιοί, μοντέλα και influencers έδωσαν το παρών στο κόκκινο χαλί και έκλεψαν τις εντυπώσεις με τα looks τους.

Διαβάστε Επίσης

Ανάμεσα τους είναι και η Βίκυ Καγιά, η οποία ταξίδεψε στο πολυτελές θέρετρο της Γαλλίας για επαγγελματικούς λόγους και παρευρέθηκε στο φεστιβάλ. Μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram, η παρουσιάστρια μοιράστηκε στιγμιότυπα από το ταξίδι της και φυσικά από τα looks που φόρεσε εκεί. Σε μία από τις βόλτες της στο θέρετρο, η Βίκυ Καγιά επέλεξε να φορέσει μία εντυπωσιακή δημιουργία του Έλληνα σχεδιαστή μόδας, Άγγελου Τσακίρη. Συγκεκριμένα, πρόκειται για ένα midi πλισέ φόρεμα με halter neck και ζώνη στη μέση, το οποίο κολακεύει πολύ τη σιλουέτα. Η Βίκυ Καγιά συμπλήρωσε το look της με ένα ζευγάρι μαύρα mules με kitten heels, μαύρο clutch τσαντάκι και γυαλιά ηλίου.

Το εν λόγω φόρεμα του Άγγελου Τσακίρη είχε φορέσει παλαιότερα και η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια είχε συνδυάσει το φόρεμα με μαύρα ψηλοτάκουνα πέδιλα.

Τόσο η Βίκυ Καγιά όσο και η Σταματίνα Τσιμτσιλή δημιούργησαν πολύ κομψές εμφανίσεις με το εν λόγω φόρεμα, ενώ ακολούθησαν την ίδια στιλιστική συμβουλή. Το συνδύασαν με minimal αξεσουάρ και basic αποχρώσεις όπως το μαύρο, ώστε να το αφήσουν να κλέψει τις εντυπώσεις.

Το look της Βίκυς Καγιά

Loading...

Το look της Σταματίνας Τσιμτσιλή

Loading...

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ