Follow us

Πώς θα φορέσεις τα '90s straight jeans σαν μοντέλο του Calvin Klein

Η αισθητική των '90s έχει επιστρέψει στη μόδα, και τι πιο ...90s από το στιλ Calvin Klein;!

MissBloom TEAM
Πώς θα φορέσεις τα 90s straight jeans σαν μοντέλο του Calvin Klein MissBloom

Τα '90s είναι η εποχή που έχει αναζητήσει και αναβιώσει στιλιστικά, περισσότερο από κάθε άλλη δεκαετία, η γενιά Gen Z. Η αισθητική της συνδυάζει "παιχνιδιάρική" διάθεση, σέξι σιλουέτες και συνδυασμούς, υλικά που αποπνέουν φουτουρισμό, και πολλά στοιχεία της street κουλτούρας. Ένα από τα πλέον διάσημα brands της δεκαετίας, που διαμόρφωσε τον τρόπο που ντύνονται οι εκπρόσωποι κάθε νέας γενιάς, είναι ο Calvin Klein.

Η Kate Moss και η Christy Turlington, πρωταγωνίστριες στις εμβληματικές καμπάνιες του οίκου, έγιναν τα είδωλα εκείνης της εποχής, μεταφέροντας μέχρι σήμερα ακέραιη και ασυναγώνιστη την αισθητική Calvin Klein: από τα loose - fit straight jeans και τα εσώρουχα με λογότυπο να διακρίνονται μέσα απ' αυτά μέχρι τα denim shorts φορεμένα με αμάνικα t-shirts και τα ανεπιτήδευτα κομψά slip dresses, μία σελίδα της μόδας έχει ήδη γραφτεί υπό τον τίτλο "Στιλ Calvin Klein στα '90s".

Τα '90s straight jeans στη συλλογή SS'22

Για την SS'22 συλλογή του o οίκος Calvin Klein επιστρέφει στα αρχεία του και προχωρά σε επανερμηνεία της iconic κληρονομιάς του, προσφέροντας στο στιλ της εποχής νέες διαστάσεις, σιλουέτες και χρώματα. Το αποτέλεσμα αποτίνει φόρο τιμής στη συλλογική διαφορετικότητα δημιουργώντας ένα παγκόσμιο προϊόν που απεθεύνεται στον καθένα, που μπορεί να το φορέσουν όλοι και να δημιουργήσουν το δικό τους στιλ.

Loading...

Η σειρά με demin Calvin Klein περιλαμβάνει τη 90s Straight σιλουέτα σε loose και relaxed γραμμή, που παραπέμπει στο αρχειακό σχέδιο.

Πώς θα το φορέσεις

Αν θες να αναβιώσεις τα looks των '90s με straight jeans, όπως άλλοτε τα διάσημα μοντέλα στις καμπάνιες Calvin Klein, μπορείς να συνδυάσεις ένα τζιν σε ίσια γραμμή με βαμβακερό σουτιέν bralette και βαμβακερό ψηλόμεσο σλιπ με λογότυπο, που θα διακρίνεται μέσα από το τζιν σου. Ολοκλήρωσε το look σου μ' ένα φαρδύ dad denim jacket, ζώνη με λογότυπο, καπέλο bucket και sneakers με χρώμα - που θα βάλουν μια pop πινελιά στο look.

Πώς θα φορέσεις τα '90s straight jeans σαν μοντέλο του Calvin Klein

Calvin Klein

Οι συλλογές Calvin Klein Jeans είναι διαθέσιμες στο calvinklein.gr στα καταστήματα Calvin Klein Jeans σε Golden Hall, The Mall Athens, στο Mediterranean Cosmos, στην Πάτρα και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης.

Τα κομμάτια-κλειδιά του look

Ψηλόμεσο τζιν σε ίσια γραμμή και μήκος μέχρι τον αστράγαλο, Calvin Klein.

Σουτιέν bralette βαμβακερό, Calvin Klein.

Ψηλόμεσο σλιπ βαμβακερό, Calvin Klein.

Dad denim jacket, Calvin Klein.

Ζώνη με λογότυπο, Calvin Klein.

Καπέλο bucket από οργανικό βαμβάκι, Calvin Klein.

Sport sneakers από μείγμα δέρματος, Calvin Klein.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ