Η νέα Swimwear Collection της Calzedonia κυκλοφόρησε και υπόσχεται ένα καλοκαίρι γεμάτο στιλ

Μπικίνι και ολόσωμα μαγιό από την Calzedonia που θα αναδειχθούν οι καλύτεροι φίλοι του καλοκαιριού.

ΓΡΑΦΕΙ: ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΙΠΕΡΗ

Οι διακοπές στη Μεσόγειο, τα καταγάλανα νερά της θάλασσας και η ευχάριστη αίσθηση του ήλιου στην επιδερμίδα. Αυτή είναι η αγαπημένη μας σκέψη όταν φέρνουμε στο νου το καλοκαίρι. Όσον αφορά στο look που φοράμε στο εν λόγω όνειρο, το αγαπημένο μας μαγιό είναι αρκετό για να μας κάνει να χαμογελάσουμε και η νέα συλλογή με μαγιό της Calzedonia είναι εδώ για να κάνει πραγματικότητα αυτό το summer dream.

Η Swimwear collection της Calzedonia περιλαμβάνει όλα τα μαγιό που μπορεί να χρειαστεί μία σύγχρονη, μοντέρνα fashionista φέτος το καλοκαίρι. Μονόχρωμα μαγιό σε έντονες αποχρώσεις όπως το μπλε, το κίτρινο και το πορτοκαλί πρόκειται να είναι το pop of color στις διακοπές σου, αναδεικνύοντας το μαύρισμα σου.

Για εσένα που είσαι fan των two pieces μαγιό, στη νέα συλλογή της Calzedonia θα βρεις το τρίγωνο μπικίνι που αγαπούν οι fashion influencers, το οποίο μπορείς να δέσεις με διάφορους τρόπους. Οι τιράντες του μπορούν να φορεθούν χιαστί, να δεθούν σε κόμπο πίσω από τον λαιμό ή ακόμα και γύρω από τη μέση, τονίζοντας έτσι με τον πιο θηλυκό τρόπο τη σιλουέτα σου. Τα μπικίνι της Calzedonia κοσμούνται με κρίκους, κάνοντας το τρίγωνο μπικίνι ακόμα πιο ξεχωριστό και fashion forward. Όσον αφορά στις αποχρώσεις, πρόκειται να το βρεις σε μεγάλη ποικιλία, ωστόσο το χρυσό είναι το απόλυτο must have αφού θα τονίσει τέλεια την επιδερμίδα σου.

Μεγάλοι πρωταγωνιστές της συλλογής είναι επίσης τα tropical μοτίβα που κοσμούν τα ψηλόμεσα μαγιό, τα οποία έχουν δημιουργηθεί έτσι ώστε να αγκαλιάζουν και να αναδεικνύουν τη γυναικεία σιλουέτα. Στη Swimwear συλλογή της Calzedonia επίσης, θα βρεις το crochet cotton με γεωμετρικά σχέδια και έντονα χρώματα, τα οποία συνδυάζονται τέλεια με μπικίνι και beachwear όπως οι μίνι φούστες, τα φορέματα, αλλά και οι παντελόνες για εμφανίσεις στην παραλία με 70s αισθητική. Τέλος, η συλλογή ολοκληρώνεται με το terry cloth, το οποίο με την απαλή υφή του και τα pastel χρώματα ταιριάζουν σε κάθε σιλουέτα.

Η νέα καμπάνια της Calzedonia