Follow us

Αυτό είναι το μαγιό που μπορείς να φορέσεις στην πόλη | Το επέλεξε και η Πηνελόπη Αναστασοπούλου

Το μαγιό που αγαπούν όλες οι cool fashionistas.

Πηνελόπη Αναστασοπούλου Instagram @penelopeanastasopoulou

Εάν θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς, χρειάζεται να παραδεχτούμε πως από την πρώτη στιγμή που ανέβει η θερμοκρασία και το ημερολόγιο δείξει πως το καλοκαίρι έχει φτάσει, η μόνη σκέψη μας είναι οι διακοπές και οι εξορμήσεις στην παραλία. Αυτή η ονειροπόληση γίνεται ακόμα μεγαλύτερη όταν ξεκινάμε να ανανεώνουμε τη συλλογή μας από μαγιό. Μπικίνι ή ολόσωμα, μονόχρωμα ή εμπριμέ, τα μαγιό είναι οι πρωταγωνιστές του καλοκαιριού και το πρώτο πράγμα που τοποθετούμε στις αποσκευές μας.

Διαβάστε Επίσης

Επειδή όμως, οι διακοπές αργούν ακόμα, υπάρχει τρόπος να προσθέσεις vacation vibes στα σύνολα που φοράς στην πόλη. Αυτό που χρειάζεται να κάνεις είναι να προσθέσεις στη συλλογή σου ένα ολόσωμο μακρυμάνικο μαγιό σαν εκείνα που φορούν τα L.A girls που αγαπούν το serfing. Τα μαγιό με μακριά μανίκια έχουν κερδίσει την προσοχή των fashionistas τα τελευταία χρόνια αφού είναι εξαιρετικά πρακτικά για εσένα που αγαπάς τα θαλάσσια sports ή για εσένα που θέλεις να επενδύσεις σε ένα κάπως διαφορετικό μαγιό. Φυσικά, το γεγονός πως μπορείς να τα φορέσεις και ως τοπ με τα σορτς, τις παντελόνες και τις φούστες σου τα κάνει ακόμα πιο πρακτικά.

Διαβάστε Επίσης

Αφορμή για να θυμηθούμε τη στιλιστική αξία των μαγιό με μακριά μανίκια είναι μία ανάρτηση της Πηνελόπης Αναστασοπούλου στο Instagram. Η ηθοποιός μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μία φωτογραφία που τη δείχνει να ποζάρει χαρούμενη σε πισίνα, φορώντας ένα μακρυμάνικο μαγιό σε εμπριμέ μοτίβο. Στις νέες συλλογές των brands μάλιστα, μπορείς να βρεις εξίσου κομψά μακρυμάνικα μαγιό, τα οποία μπορείς να φορέσεις από τώρα στην πόλη.

Το summer look της Πηνελόπης Αναστασοπούλου

Loading...

Get the Look

Surf Μακρυμάνικο Ολόσωμο Μαγιό Superdry

Ολόσωμο μακρυμάνικο μαγιό Sugarfree

Surf Suit One Piece maaboo

Surf Suit One Piece maaboo

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ