Follow us

Ψάχνεις το ιδανικό φλοράλ φόρεμα | Η Ευγενία Σαμαρά βρήκε το ιδανικό από την H&M

Θα σε ρωτούν όλες από πού το πήρες.

Ευγενία Σαμαρά NDP

Νιώθουμε σαν να είναι ήδη εδώ το καλοκαίρι και αυτό μας έχει βάλει σε μία άκρως καλοκαιρινή διάθεση όσον αφορά το styling και την γκαρνταρόμπα μας. Αυτή η περίοδος για εμάς αποτελεί την σεζόν των φορεμάτων, καθώς για οποιαδήποτε περίσταση και αν έχουμε προγραμματίσει έχουμε το ανάλογο φόρεμα. Από την χαλαρή βόλτα του Σαββατοκύριακου, στο εβδομαδιαίο ντύσιμο του γραφείου, τις καθημερινές δουλειές και υποχρεώσεις έως το βραδινό look έχουμε και από ένα ιδανικό φόρεμα.

Όπως θα έχεις καταλάβεις μετά από τόσα άρθρα στο MissBloom λατρεύουμε τα φορέματα και τα εμπιστευόμαστε για κομψές και on point εμφανίσεις. Αποτελούν τον αντίλογο στο χρόνιο στιλιστικό πρόβλημα ''δεν έχω τίποτα να φορέσω'' αλλά και στην απελπισία του ''τι θα φορέσω''. Είναι ευκολοφόρετα, πάντα κομψά και άνετα, ενώ έχουν τον πιο θηλυκό χαρακτήρα. Επίσης, είναι ένα one piece outfit, που το μόνο που χρειάζεσαι είναι ουσιαστικά τα απαραίτητα αξεσουάρ για να το ολοκληρώσεις. Τι άλλο μπορούμε να ζητήσουμε; Σήμερα, λοιπόν, θα κάνουμε λόγο για το ιδανικό φλοράλ φόρεμα, που βρήκαμε στην γκαρνταρόμπα της Ευγενίας Σαμαράς και ανήκει στη συλλογή της H&M.

Summer needs florals | Το φλοράλ φόρεμα της H&M που χρειάζεσαι αυτή τη σεζόν

Η Ευγενία Σαμαρά δημοσίευσε την παρακάτω φωτογραφία στην οποία ξεχωρίζει το φόρεμά της. Πρόκειται για ένα μίντι φόρεμα με halterneck λαιμόκοψη και φλοράλ μοτίβο, λουριά που δένουν στον αυχένα, μπούστο με πιέτες και άνοιγμα μπροστά, ενώ φέρει σφηκοφωλιά στην πλάτη, ραφή στη μέση και ελαφρώς ντραπέ και λίγο εβαζέ στο κάτω μέρος. Κοστίζει μόλις 39,99 € και μπορείς να το φορέσεις από το γραφείο έως και μία επίσημη έξοδο.

Loading...
Ψάχνεις το ιδανικό φλοράλ φόρεμα | Η Ευγενία Σαμαρά βρήκε το ιδανικό από την H&M
Εμπριμέ φλοράλ μίντι φόρεμα, H&M

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ