Follow us

Όλες οι εμφανίσεις από το Φεστιβάλ των Καννών που φέρουν την υπογραφή της Celia Kritharioti

Η Ελληνίδα σχεδιάστρια έδωσε το παρών με τις δημιουργίες της στο Φεστιβάλ των Καννών.

Όλες οι εμφανίσεις από το Φεστιβάλ των Καννών που φέρουν την υπογραφή της Celia Kritharioti Splash/Ideal Images

Πλέον έχει γίνει συνήθεια να αναζητάμε στα κόκκινα χαλιά των πιο μεγάλων εκδηλώσεων της διεθνής showbiz εκείνες τις δημιουργίες που φέρουν ελληνική υπογραφή. Ανάμεσα στους σχεδιαστές που ντύνουν τα αστέρα του Hollywood και όχι μόνο ξεχωρίζει η Celia Kritharioti, η οποία τις τελευταίες εβδομάδες είχε ένα βεβαρημένο πρόγραμμα. Πιο συγκεκριμένα, η Ελληνίδα σχεδιάστρια έντυσε πολλές προσκεκλημένες του Φεστιβάλ των Καννών και όλοι γνωρίζουμε πως το κόκκινο χαλί της κινηματογραφικής εκδήλωσης είναι ένα από τα πιο glamorous. Η Celia Kritharioti ειδικεύεται βέβαια σε αυτό το dress code και ανέλαβε αρκετές celebrities για τα red carpet looks τους στις Κάννες.

Ποιες celebrities έδωσαν την ψήφο εμπιστοσύνης τους στη Celia Kritharioti για το Φεστιβάλ των Καννών

H Marta Sierra με neon πράσινη δημιουργία, η οποία τελείωνε σε γοργονέ σχέδιο και έφερε στενή γραμμή στο πάνω μέρος της.

Loading...

Η Jessica Wang φορώντας μία ιδιαίτερη δημιουργία που ξεχωρίζει με το υπέρογκο τούλι της αλλά και τα στρας στο μπούστο.

Loading...

Η Mari Fonseca φορώντας μία μαύρη strapless δημιουργία με λεπτομέρειες από διαφάνεια.

Loading...

Η Kimberley Garner με ένα λευκό μάξι φόρεμα με strapless λαιμόκοψη και στενή εφαρμογή. Το look της ολοκληρώθηκε με μία επιβλητική κάπα.

Loading...

Η fashionista Leonie Hanne για δεύτερη χρονιά εμπιστεύθηκε την Celia Kritharioti για τις εμφανίσεις της στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ των Καννών και δεν απογοήτευσε. Μία ιδιαίτερη δημιουργία με διαφάνεια, έντονα χρώματα και φτερά την έκαναν να ξεχωρίζει για όλους τους σωστούς λόγους.

Loading...

Η Petra Nemcova στο AMFAR Gala, που διοργανώνεται παράλληλα με το Φεστιβάλ των Καννών, φόρεσε μία επιβλητική λευκή δημιουργία, που απέπνεε πολυτέλεια.

Loading...

Η Emma Thynn Μαρκησία του Bath φόρεσε ένα two piece στα χρώματα του ηλιοβασιλέματος. Το look της αποτελούνταν από το hot trend του ανάποδου μπικίνι το οποίο συνδυαστικέ με μία ογκώδης τούλινη φούστα κάνοντας το ένα από τα πιο ενδιαφέροντα looks, που είδαμε στις Κάννες.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ