Follow us

To casual preppy look με κομμάτια Tommy Hilfiger που είναι ιδανικό για μια απόδραση σε νησί με τις φίλες σου

Πώς να ντυθείς σαν σύγχρονο "Gossip Girl" με κομμάτια από την καλοκαιρινή συλλογή Tommy Hilfiger.

MissBloom TEAM
To casual preppy look με κομμάτια Tommy Hilfiger που είναι ιδανικό για τα brunch με τις φίλες σου

Από το κινηματογραφικό σύμπαν του "Clueless" και αργότερα την επιτυχημένη σειρά "Gossip Girl", ξεπήδησαν fictional ηρωίδες που έγιναν συνώνυμες του preppy style. Από τη "Cher Horowitz" της Alicia Silverstone μέχρι την "Blair Waldorf" ( Leighton Meester) και την "Serena van der Woodsen" (Blake Lively), τα preppy looks των '90s και των '00s έγιναν πολύ αγαπητά στις νέες γενιές, ενώ τη σκυτάλη ανέλαβαν οι σύγχρονες πρωταγωνίστριες σειρών όπως "Pretty Little Liars", "Riverdale", "Elite" αλλά και το reboot του "Gossip Girl" το 2021, για να ξαναφέρουν το διαχρονικό στιλ στην επικαιρότητα της μόδας.

Το preppy style και ο Tommy Hilfiger

Πρωτοπόρος οίκος στην αναβάθμιση του preppy style και την εκδημοκράτισή του, σ'ένα ντύσιμο δηλαδή που δεν αφορά μόνο τα πλούσια κολεγιόπαιδα αλλά τους πάντες, ο Tommy Hilfiger αφιερώνει τη συλλογή του για το καλοκαίρι 2022 στο modern preppy.

H SS'22 συλλογή έχει τον τίτλο "West Coast Prep" και χαρακτηρίζεται από μία πιο casual και relaxed προσέγγιση που κάνει το prep ιδανικό για να εξυπηρετήσει το καθημερινό lifestyle, από τα καλοκαιρινά looks στο γραφείο μέχρι τις χαλαρές εξόδους με τις παρέες μας.

Σαββατοκύριακο στο νησί

Μία χαλαρή περίσταση για την οποία το modern preppy που προτείνει ο Tommy Hilfiger είναι ιδανικό, αποτελεί το Σαββατοκύριακο στο νησί με τις φίλες σου. Αν θες λοιπόν να νιώσεις αυθεντικό "Gossip Girl" σε μία καλοκαιρινή σου απόδραση, μπορείς να συνδυάσεις ένα σορτς με πλέξη με μια statement hoody με οικόσημο Tommy Hilfiger και καρό μοτίβο και δερμάτινα chunky μοκασίνια με αλυσίδα. Μια ευρύχωρη τσάντα ώμου με λεπτομέρεια πλέξης είναι αυτή που θα βάλει την τελική preppy πινελιά στο outfit, που θα σου εξασφαλίσει τόσο άνεση και στιλ όσο και την απαραίτητη "ζεστασιά" στα μελτέμια και τα δροσερά βράδια του νησιού.

To casual preppy look με κομμάτια Tommy Hilfiger που είναι ιδανικό για μια απόδραση σε νησί με τις φίλες σου
Tommy Hilfiger - Look02

Δες το video για περισσότερη έμπνευση

*Βρείτε τη νέα συλλογή Tommy Hilfiger στο tommy.com, στα ομώνυμα καταστήματα και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης.

** Το μακιγιάζ του μοντέλου έγινε με προϊόντα max factor

Τα κομμάτια - κλειδιά του look

Tommy Icons hoody με οικόσημο και καρό μοτίβο, Tommy Hilfiger.

Σορτς με πλέξη, Tommy Hilfiger.

Δερμάτινα chunky μοκασίνια με αλυσίδα, Tommy Hilfiger.

Tommy Icons τσάντα ώμου, Tommy Hilfiger.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ