Follow us

Το ιδανικό preppy style look για ένα date night με κομμάτια Tommy Hilfiger

Πώς θα υιοθετήσεις το μοντέρνο preppy που προτείνει ο Tommy Hilfiger για μια βραδινή έξοδο.

Το ιδανικό preppy style look για ένα date night με κομμάτια Tommy Hilfiger MissBloom

Είσαι καλεσμένη σε βραδινό καλοκαιρινό γάμο; Έχεις κανονίσει βραδινή έξοδο δίπλα στη θάλασσα με τις φίλες σου ή μία νέα γνωριμία; Θέλεις να δείχνεις εντυπωσιακή χωρίς ωστόσο να καταφύγεις σ' ένα αναμενώμενο σύνολο; Το preppy style στην πιο μοντέρνα εκδοχή του είναι αυτό που θα σου δώσει τη λύση. Ο οίκος Tommy Hilfiger, μάλιστα, φέρνει το αναβαθμισμένο American college style στην επικαιρότητα των τάσεων της φετινής μόδας και το κάνει κυρίαρχο στην SS'22 συλλογή του μέσα από κομμάτια που χαρακτηρίζονται από χαλαρή διάθεση και παιχνιδιάρικες νότες, αλλά και ντελικάτες λεπτομέρειες και ελαφριά υφάσματα που προσφέρονται για πιο θηλυκές εμφανίσεις.

"Prep with a twist" για το ντύσιμο σου σε μια βραδινή έξοδο

Ο Tommy Hilfiger ανήκει στους πρωτοπόρους της κολεγιακής αυτής προσέγγισης στο στιλ προσφέροντας διαχρονικά κομμάτια που το υποστηρίζουν όπως hoodies, πλεκτά, polo μπλουζάκια, blazers και πουκάμισα. Οι συλλογές του, μάλιστα, εξυπηρετούσαν πάντα άριστα "prep with a twist" μεταμορφώνοντας το κλασικό κολεγιακό ντύσιμο των πλούσιων φοιτητών σε μία στιλιστική υπόθεση που απευθύνεται σε όλους, και σε κάθε γωνιά του πλανήτη.

Το μοντέρνο preppy βρίσκεται στο επίκεντρο της φιλοσοφίας που χαρακτηρίζει τη συλλογή του brand για το καλοκαίρι. Και γίνεται επιλογή για κάθε περίσταση: από το πρωί στο γραφείο, στις χαλαρές βόλτες αλλά και τη βραδινή έξοδο.

Για να εξασφαλίσεις ένα look που θα αποπνέει σοφιστικέ και θηλυκή διάθεση, όπως αυτή που διδάσκει το preppy style, αλλά με μια πιο χαλαρή και φρέσκια προσέγγιση, μπορείς να συνδυάσεις ένα μεταξωτό μίντι φόρεμα με φλοράλ μοτίβο μ' ένα μαύρο σακάκι ριγμένο στους ώμους από τη συλλογή Tommy Hilfiger. Αν αναρωτιέσαι τι χρειάζεσαι ένα σακάκι αυτή την εποχή, να θυμίσουμε ότι τα καλοκαιρινά βράδια, ιδίως σε κτήματα όπου γίνονται δεξιώσεις γάμος ή σε μέρη δίπλα στη θάλασσα, η βραδινή δροσιά το κάνει απαραίτητο!

Ένα ζευγάρι πέδιλα σε μεταλλική απόχρωση και μια κομψή μικρή τσάντα χειρός με αλυσίδα θα ολοκληρώσουν το look με άριστη συνέπεια ως προς το ύφος που επιδιώκεις για μια τέτοια περίσταση.

Το ιδανικό preppy style look για ένα date night με κομμάτια Tommy Hilfiger
Tommy Hilfiger- Look03

Δες το video για περισσότερη έμπνευση

*Βρείτε τη νέα συλλογή Tommy Hilfiger στο tommy.com, στα ομώνυμα καταστήματα και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης.

**Το μακιγιάζ του μοντέλου έγινε με προϊόντα max factor

Τα κομμάτια - κλειδιά του look

Φόρεμα μίντι μεταξωτό με φλοράλ σχέδιο, Tommy Hilfiger.

Σακάκι σε slim γραμμή με μονό γιακά, Tommy Hilfiger.

Πέδιλο με μεσαίο τακούνι και μεταλλική απόχρωση, Tommy Hilfiger.

Μικρή τσάντα χειρός με turn lock, Tommy Hilfiger.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ