Follow us

5 τσάντες ταξιδιoύ που μπορείς να κρατήσεις και στην καθημερινότητά σου

Δώσε στιλ στο ταξίδι σου αλλά και στιλιστική ευελιξία στη συλλογή των τσαντών σου.

5 τσάντες ταξιδιoύ που μπορείς να κρατήσεις και στην καθημερινότητα σου Splash/Ideal Images

Οι διακοπές, τα τριήμερα και οι σύντομες αποδράσεις κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου είναι τα hot topics στις συζητήσεις αυτό τον καιρό. Όλες και όλοι επιθυμούμε να χαλαρώσουμε είτε σε μία ξαπλώστρα είτε σε ένα τοπίο γεμάτο πράσινο. Βέβαια, μαζί με τους καλοκαιρινούς προορισμούς έρχεται και το πακετάρισμα. Ελαφρύ είτε βαρύ, θα χρειαστείς τα κατάλληλα αξεσουάρ ακόμα για τον πιο σύντομο ταξίδι και για αυτό σήμερα θα κάνουμε λόγο για το must have item των ταξιδιών σου, τις τσάντες.

Travel Chic | Οι τσάντες ταξιδιού που μπορείς να κρατήσεις και στην πόλη

Οι τσάντες σίγουρα ανήκουν στην κατηγορία με τα fashion items που δεν είναι δυνατό να έχουμε αρκετές. Κάθε σεζόν προσθέτουμε και από ένα νέο σχέδιο για πολλούς λόγους. Επενδύουμε σε βραδινά σχέδια αλλά και καθημερινά. Προσθέτουμε τσάντες που υιοθετούν τάσεις και άλλες που είναι διαχρονικές, ενώ για το γραφείο επιλέγουμε κάτι ενδιάμεσο. Ωστόσο, υπάρχει μία κατηγορία τσαντών, που αν και τη χρειαζόμαστε αρκετά, την ξεχνάμε. Ο λόγος για τις τσάντες ταξιδιού, εκείνες που θυμόμαστε στο πακετάρισμα και ευχόμαστε να είχαμε την κατάλληλη.

Loading...

Σε αυτές θα εστιάσουμε σήμερα και πιο συγκεκριμένα στις τσάντες ταξιδιού, που μπορείς να αξιοποιήσεις και στην καθημερινότητά σου, από το γραφείο και τη βόλτα αλλά και το γυμναστήριο ή το πικ νικ του Σαββατοκύριακου. Σκοπός, άλλωστε, είναι να επενδύουμε σε κομμάτια που δεν θα κρατήσουμε μονάχα σε ''ιδιαίτερες περιστάσεις'', αλλά τσάντες που δεν θα χορταίνουμε να τις συνδυάζουμε με τα outfits μας σε πολλές και διαφορετικές περιπτώσεις.

Παρακάτω, λοιπόν, ξεχωρίσαμε εκείνες που πληρούν όλες τις προϋποθέσεις τόσο για το ταξίδι σου όσο και το city look σου. Σακίδια πλάτης, μεγάλες τσάντες ώμου και χειρός με πολυτελείς λεπτομέρειες και αδιαμφισβήτητη κομψότητα, θα γίνουν οι go - to επιλογές σου τις επόμενες εβδομάδες.

Συνέχισε να σκρολάρεις για να ανακαλύψεις την ιδανική για εσένα.

Τσάντα ώμου με λουράκι για χιαστή, Carpisa

Μεγάλη τσάντα ώμου, Tsakiris Mallas

Oversized τσάντα χειρός με λουράκι, Modivo

Oversized τσάντα χειρός με λουράκι DKNY, e-papoutsia

Τσάντα σακίδιο Longchamp, Digalakis

Shopper τσάντα, Mango

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ