Follow us

H μόδα των 90s επιστρέφει | Τα κομμάτια Calvin Klein που δεν πρέπει να λείπουν από τη γκαρνταρόμπα σου

Πώς να φορέσεις τα denim σορτς σου με εσώρουχα όπως τα μοντέλα στις καμπάνιες Calvin Klein.

H μόδα των 90s επιστρέφει | Τα denim κομμάτια Calvin Klein που δεν πρέπει να λείπουν από τη γκαρνταρόμπα σου MissBloom

Η αισθητική των '90s έχει επιστρέψει δυναμικά στη μόδα του 2022. Αν, επομένως, αναζητάς τα κομμάτια εκείνα που θα σε βοηθήσουν να αναβιώσεις το στιλ της εποχής, υπάρχει ένα brand που είναι άμεσα συνδεδεμένο μ' αυτή, αφού καθόρισε πολλά από τα στοιχεία στο ντύσιμο που τη χαρακτήρισε: ο οίκος Calvin Klein.

Denim κομμάτια, όπως τα straight jeans, τα denim σορτς, τα denim πουκάμισα και τα φαρδιά jackets, λευκά πουκάμισα, tank tops, slip dresses, εφαρμοστά φορέματα, t-shirts, khakis, όλα έγιναν συνώνυμα της cool και relaxed αισθητικής του brand, που επιπλέον έφερε πολλά στοιχεία της street κουλτούρας στο νεανικό ντύσιμο, με πιο χαρακτηριστικό απ' όλα τον τρόπο με τον οποίο τα εσώρουχα ξεχωρίζουν μέσα από φαρδιά παντελόνια, ανοιχτά πουκάμισα ή denim jackets.

Τα denim pieces και τα εσώρουχα στη νέα συλλογή Calvin Klein

Στη νέα συλλογή Calvin Klein τα iconic κομμάτια του brand από τα '90s επιστρέφουν ανανεωμένα σε νέες γραμμές, μεγέθη και χρώματα, αλλά και υλικά που υποδέχονται τη βιωσιμότητα: τα εσώρουχα Calvin Klein κατασκευάζονται από ανακυκλωμένο βαμβάκι ενώ το logo στα λάστιχα εμπνέεται από το αντίστοιχο που βρίσκεται σε συσκευασίες του οίκου.

Τα Calvin Klein denim, ανάμεσά τους και η δημοφιλής '90s Straight σιλουέτα, έρχονται σε loose και relaxed γραμμή ως ένα φόρος τιμής στην κληρονομιά του brand. Το Warped Stretch Denim κατασκευάζεται από βαρύ βαμβάκι σε μίξη με stretch πρωτοποριακής τεχνολογίας που συνδυάζει την κλασική άκαμπτη εικόνα των denim με την άνεση που προσφέρει το νέο stretch υλικό.

Τα κομμάτια που χρειάζεσαι | Πώς να τα φορέσεις

Για να πετύχεις, επομένως, το στιλ εκείνης της εποχής, ιδίως συνδυάζοντας denim και εσώρουχα όπως τα διάσημα μοντέλα στις θρυλικές καμπάνιες του Calvin Klein, θα χρειαστεί να προσθέσεις στη ντουλάπα σου: άνετα straight jeans, φαρδιά denim jackets, denim σορτς και βερμούδες, εσώρουχα όπως βαμβακερά κορμάκια αλλά κι αμάνικα ριμπ τοπ, μπουστάκια και σλιπ με λάστιχο πάνω στο οποίο είναι τυπωμένο το logo, πουκάμισα, σατέν slip φορέματα, αθλητικά παπούτσια, καπέλα bucket ή caps, ζώνες και τσαντάκια μέσης.

Ένα reimagined 90s look που μπορείς να δοκιμάσεις αξιοποιώντας τα κομμάτια Calvin Klein είναι αυτό όπου μια denim βερμούδα σε mom γραμμή συνδυάζεται με βαμβακερό κορμάκι με ψηλό κόψιμο στο πλάι, ώστε να ξεχωρίζει μέσα από τη βερμούδα. Ένα λευκό πουκάμισο σε layering με denim jacket και μία belt bag φορεμένη στη μέση θα ολοκληρώσουν άψογα το outfit σου.

H μόδα των 90s επιστρέφει | Τα κομμάτια Calvin Klein που δεν πρέπει να λείπουν από τη γκαρνταρόμπα σου
Calvin Klein Look03

Δες το video για μεγαλύτερη έμπνευση

*Οι συλλογές Calvin Klein Jeans είναι διαθέσιμες στο calvinklein.gr στα καταστήματα Calvin Klein Jeans σε Golden Hall, The Mall Athens, στο Mediterranean Cosmos, στην Πάτρα και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης.

**Το μακιγιάζ του μοντέλου έγινε με προϊόντα max factor

Τα κομμάτια - κλειδιά του look

Κορμάκι από οργανικό βαμβάκι με λογότυπο, Calvin Klein.

Denim βερμούδα mom, Calvin Klein.

Denim jeans σε άνετη γραμμή, Calvin Klein.

Πουκάμισο από ελαστικό βαμβάκι, Calvin Klein.

Τσαντάκι μέσης, Calvin Klein.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ